Pomrčina Mjeseca može ukazivati na opasnost!

Pomrčina Mjeseca sprema nam se u noći s utorka 16.5.2019. na srijedu 17.7.2019. Generalno, pun Mjesec pruža dobre energije i podržava ciljeve, ali sada, u kombinaciji sa pomračenjem Mjeseca, donosi više lošeg nego dobrog. Trebate biti obazrivi, jer se nikada ne zna da li će na Vas djelovati negativno. No sve to možete izbjeći ako pažljivo pročitate naš članak! 

Pet zlatnih pravila, zahvaljujući kojima možete uštedjeti puno novca! Za sve detalje kliknite OVDJE

Utjecaj punog Mjeseca djelovat će na sve nas. Na svaki horoskopski znak djeluje drugačije, ali će sigurno na svaki djelovati i negativno. To može biti nesanica, mjesečarenje, nervoza, nepromišljena djela, histerija, glavobolja, lijenost, ali i loše namjere. Zato je bitno da napomenemo da se kod punog Mjeseca stavljaju kletve i uroci! Ako imate osjećaj da je u Vašoj blizini netko tko Vam želi nauditi, možete biti sigurni da ste u opasnosti! Što je prije moguće, nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite zaštitu! 

UPOZORENJE: Osoba s plavim očima! 

Ognjena astro savjetnik

 

Pun Mjesec nije pogodan za uspješne operacije, a uz to i oporavak traje duže. To se ne odnosi na sve, ali je činjenica da je i to moguće. Morate se paziti čak i ako ste na dijeti, jer za vrijeme pomračenja Mjeseca dijete štetno utječu na organizam i nisu korisne. Ne trebate vjerovati u sve što pročitate na internetu. Ako želite postići željeni rezultat, najbolje je da se obratite stručnjacima koji točno znaju koja dijeta je najbolja za Vas. Postoji velika vjerojatnost i za nezgode u prometu. Molimo Vas, nemojte telefonirati prilikom vožnje. Budite skoncentrirani na vožnju, jer se problem može dogoditi i za trenutak!

Tri najbolje magije punog MJESECA koje dokazano djeluju! 

U opasnosti su još i životinje i biljke koje također primaju te loše nebeske energije. Čak i na njihovo zdravlje loše utječe ovaj dan, možda čak i gore nego na ljude. Čuvajte i štitite ih. Čuvajte Vaše životinje i biljke. Svemu i svakome se približavajte sa dobrim namjerama, ali i čuvajte sami sebe.

Ako Vam ništa ne uspijeva i samo se događaju loše stvari, onda trebate razmisliti da li je netko na Vas stavio urok ili kletvu. Dok sve to ne otklonite iz Vašeg života, neće uslijediti niti promjene! U našem Astro centru Vas čekaju savjetnica Stoja na kodu 520 i savjetnica Zija na kodu 523, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koje će Vam odraditi ritual čišćenja i zaštite!

 

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Brojevi za inozemstvo

Facebook