Poruka ciganica za Studeni!

Poruka ciganica za studeni skreće pozornost na Vaše vrijednosti, posebice na torbu i novčanik jer se u studenom očekuje puno krađi, pljački, a u još većoj ste opasnosti ako do sada nikada niste bili opljačkani.
Nemojte kod sebe držati puno novca jer se u nekim slučajevima krađe mogu ponoviti,koje nitko ne može spriječiti. Ako već nešto ukradu, neka gubitak ne bude veliki.
Pogledajte istek roka na Vašim dokumentima jer prema ciganicama, kazne za istekle dokumente su u studenom ogromne.

Odradite analizu od crne magije jer ako postoje još i negativne sile, gore navedeni slučaj će se pojaviti u još težem obliku. Klikom OVDJE možete saznati detalje!

Proricanje ciganica također pokazuje da ako se krećete automobilom, obavezno pazite na pravila jer i za najmanju prekoračenu brzinu dobijate maksimalnu kaznu.
Ako želite novi posao, nemojte ga tražiti ovaj mjesec jer što god sada započnete, to neće biti dugotrajno. Ako idete na razgovor za posao, prije razgovora svakako pitajte naše savjetnike za proricanje ciganicama!
To vrijedi i za partnerski odnos. Ako želite novu vezu, pričekajte još malo i samo početkom prosinca počnite izlaziti na spojeve jer što god započeli, u studenom će biti kratkoročno.

Ako želite ljubavno proricanje pomoću tarota, OVDJE možete saznati više!

Stoja, Stoja520, savjetnik, Astrosavjetnik,emisija, Novatv

Zdravstveno stanje stagnira, studeni nije mjesec za otkrivanje skrivenih bolesti. Ako idete na detaljni pregled, na temelju rezultata liječnik neće shvatiti uzrok bolesti.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili želite pojačanje, pitajte karte. Klikom OVDJE možete saznati kako trebte pitati anđeoske karte!

Poruka ciganica je i da obratite više pažnje na okolinu, posebice na Vaše najbolje prijatelje i poslušate ih, ali ne dopustite da utječu na Vas jer ima puno zavisti, a oni će Vam i protiv njihove volje davati loše savjete.

Zanima vas kako će se razvijati budućnost? želite znati sto Vam donosi bliža i dalja budućnost u poslu, obitelji ili financijama? Nazovite naše savjetnike na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, oni će Vam dati najtočnije odgovore!

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv