Poruka ciganica za mjesec kolovoz!

Poruka ciganica i proricanje donosi vrlo važno upozorenje. Pročitajte tekst do kraja kako biste saznali na što trebate obratiti pozornost kako biste izbjegli probleme.

Ako niste među onih šest horoskopskih znakova koje očekuje financijsko poboljšanje, nažalost morate štedjeti jer kolovoz ne donosi baš sve najbolje za Vas.

OVDJE saznajte kako možete proreći Vaš dan pomoću tarot karte!

I anđeli su pored Vas, naročito arkanđeo Rafael koji je zaštitnik svih ljudi.

Ako želite saznati detalje i proricanje ciganicama ili Vas zanima i anđeoska poruka za kolovoz, ondah nazovite savjetnicu Doru, kod 903 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min.

SPECIJALNO za Vas sve o analizi sudbine uz francuske karte pročitajte OVDJE!

Astro Savjetnik Gordana

Karta Vas upozorava na neočekivane izdatke i kao da to nije dosta, prema proricanju ciganicama dobizi ćete kazne koje trebate platiti, a to će također opteretiti Vaš budžet.

Pripazite ako idete autobusom ili vlakom da ne putujete bez karte ili da ne zaboravite mjesečnu kartu doma jer će Vas više puta uhvatiti ako se budete pokušali voziti bez karte. Isto to važi i za parking karte. Nije dovoljno da platite parking, već se trebate vratiti na vrijeme do auta. Nemojte parkirati na zabranjenom mjestu jer će parking servis ukloniti auto, a to svi znamo nije jeftina kazna.

Također ciganice upozoravaju da ne tražite, posuđujete novac, čak i ako Vam je baš potreban. Prema poruci ciganica, novac koji biste posudili bi bio prva stepenica u spirali dugova. Bolje zaobiđite ovaj put i pokušajte štedjeti novac i ne tražite od drugih.

Na ljubavnom području nije sve najbolje, osim kod osoba koje su već u vezi. Njima slijede romantične šetnje i ponovo će se zapaliti iskra ljubavi. Ako ste samac, prema poruci ciganica tako ostaje i u mjesecu kolovozu. Može biti nekoliko ljetnih flertova ili avantura, ali i to će proći zajedno s ljetom.

OVDJE imate priliku saznati sve o analizi sudbine uz proricanje anđeoskim kartama!

Na zdravlje trebate obratiti više pažnje ako imate neku bolest. Za zdravstvene testove i analize neće biti mogućnosti u ovom mjesecu, stoga će skrivene bolesti ostati skrivene, a liječenje zato neće biti djelotvorno.

Prema poruci ciganica morate obratiti pozornost na predosjećaje i tako uvijek činite, čak iako Vam je to iracionalno i nelogično, suprotno onom što biste učinili.

Za neke horoskopske znakove poruka ciganica donosi iznenađenja. Vrijeme da poslušate poruke koje mogu promjeniti Vašu sudbinu.

lajk, astrosavjetnik, inozemstvo, Novatv, Asto centar, savjet, advisor, facebook, facebook stranica