Poruka ciganica za mjesec kolovoz!

Poruka ciganica – Prema poruci ciganica za mjesec kolovoz, najvažnije karte su: Neočekivana Radost, Sreća i Zaljubljena Žena.

Značenje ovih karata već mnogo Vas poznaje, budući da je proricanje ciganicama  najčešći i najpopularniji oblik predviđanja. Upravo zato pogledajmo veliko proricanje ciganicama. Također vrijedi zatražiti i proricanje za ljubav u posljednjem mjesecu ljeta.

OVDJE doznajte što predviđaju ciganice za 2018.! 

Krajnje je vrijeme za ostvarenje snova. Prema ciganicama, sada je vrlo važna budnost i priprema. Oni koji su hrabri, sada mogu biti veliki pobjednici, i očekuje ih mnogo iznenađenja.

Doznajte kako pomoću ciganica otkriti postoji li prokletstvo! 

Astro Savjetnik Gordana

Kolovoz se naziva još i mjesec novca. Tu će Vam biti od pomoći karte Velike Sreće, kao i karta Neočekivane Sreće, jer ove dvije karte kod izlaganja označavaju milijunske dobitke!

Stoga je poželjno zatražiti ubrzano odrađivanje prijevoda sudbine i zamoliti stručnjaka da Vam obje karte stavi u mjesec kolovoz, nazovite savjetnicu Zrinku na kodu 524, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će to za Vas odraditi!

Doznajte kako su izvanzemaljci oteli uplašenu kravu! 

U kolovozu obratite više pozornosti na slabosti, jer postoje tri karte koje ne ukazuju na dobre stvari, prema ciganicama. Ove karte su za sada karte upozorenja, ali budući da smo gledali prilično kratko razdoblje, u prvoj polovici kolovoza vrijedi zatražiti osobno predviđanje ciganicama! U tome Vam također može pomoći spomenuta savjetnica Zrinka.

Najvažnija i glavna poruka ciganica ovog mjeseca je da svakako obratite pozornost na znakove upozorenja, jer mogu uzrokovati poteškoće u kolovozu! Obratite se savjetnici Taniji na kodu 555, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i spriječite probleme na vrijeme kako biste mjesec završili u pozitivnom balansu!

Facebook