Poruka ciganica za mjesec kolovoz!

Ciganice za mjesec kolovoz pokazuju kako je vrijeme za poduzimanje potrebnih koraka. Ciganice Vas također upozoravaju na to da Vas mnogi žele maknuti s pravog puta, uvjeravajući Vas da nećete uspjeti postići postavljene ciljeve. Nemojte vjerovati takvim  ljudima, čak i ako Vam se čini da Vam žele dobro!

Proricanje anđeoskim kartama, detaljnije OVDJE

Pojavile su se tri karte upozorenja u proricanju ciganicama za mjesec kolovoz, koje ne biste trebali zanemariti: Lopov, Sud i Vrag!

Morate znati da je kolovoz mjesec novca. 1. kolovoza, uz snagu mladog Mjeseca, krećemo u mjesec novca. Karte upozorenja se nisu pojavile slučajno, jer mnogi koji nisu zaradili svoja dodatna sredstva u prvoj polovici godine, sada ih žele oduzeti drugima. Pazite da ne postanete žrtva, jer u protivnom nećete biti dio mjeseca novca!

Karte sreće, novca i dobitka također su vidljive u proricanju ciganicama. I to potvrđuje činjenicu da je broj 8 broj novca, kao i to da najveći dobici sada mogu biti Vaši! Budite na oprezu! Ne dopustite da Vam ih oduzmu. Učinili ste mnogo i vrijeme je da konačno i Vi uživate.

 

Proricanje dana pomoću tarot karte, za sve detalje kliknite OVDJE

Želimo Vas pozvati na vrlo poseban događaj, jer nam se približava dan dvostrukog novca! 08.08. – dan dvostrukog novca, koji nam pomaže da privučemo ogromne iznose! Želim da ove godine ne propustite tu priliku. Znamo da su prošle godine mnogi osvojili milijune, čak milijarde, sa snagom dvostruke osmice. Ciganice pokazuju, da sada konačno i Vi možete osvojiti dobitak. Ali odmah morate djelovati, jer su energije mladog Mjeseca sada s nama! Očekujem Vaš poziv do ponoći, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min.! Nadam se da ćete donijeti ispravnu odluku i da nećete ovu priliku prepustiti nekom drugom. Ovakva prilika se pruža samo jednom godišnje, nemojte misliti da će Vas sreća zaobići! Iskoristite to razdoblje, preuzmite inicijativu još danas!

Tri zapanjujuća predviđanja u 2019., brzo kliknite OVDJE

Želite znati Vašu osobnu poruku karata za mjesec kolovoz? Obratite se savjetnici Danijeli na kodu 408 i savjetnici Karli na kodu 997, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koje će Vam reći, što pokazuju karte na području novca, posla i ljubavi!

 

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Brojevi za inozemstvo

Facebook