Poruka ciganica za mjesec Lipanj

Poruka ciganica – Proricanje ciganicama je najpopularniji način za proricanje budućnosti jer je značenje i korištenje jednostavno, te one pokazuju sažetak za razliku od ostalih interpretacija karata.

Tarot karte su puno kompliciranije, ali ako Vas zanima kako proreći dan putem tarot karata, možete to učiniti OVDJE!

Prema ciganicama, za lipanj se predviđaju česte vodene i prioblane nesreće. Ako idete na ljetovanje ili netko od Vaših poznanika putuje blizu vode u ovom mjesecu, obratite pozornost i upozorite ga na opasnost.
Sve nesreće se mogu spriječiti ako ste uvijek pripremljeni-spremni. Najbolje je zatražiti osobnu analizu od naših stručnjaka kako biste saznali na što i kada konkretno trebate obratiti pažnju kako biste izbjegli probleme!
Ako se već više puta dogodilo da imate neočekivane izdatke tijekom mjeseca, onda je možda neki urok uzrok tome, a to lako možete provjeriti čak i proricanjem sa ciganicama.

Kliknite OVDJE i saznajte što trebate učiniti ako osjetite urok na sebi!

Karte Velikog novca, Sreće i Neočekivane sreće ukazuju da ćete imati prihode s neočekivanog mjesta. No pored ovih se pojavljuje i karta Lopova koja ukazuje da isti novac možete izgubiti tj. kako došlo, tako i otišlo, neočekivano. Nemojte misliti da će netko doći i ukrasti Vaš novac, nego to može biti i neki neočekivani izdatak, nešto na što trebate taj iznos neočekivano potrošiti. No, ako želite sačuvati i zadržati taj novac, onda zatražite ritual zaštite od naših savjetnika, kako biste još danas zaštitili Vaše financije!

Možete se obratiti i anđeoskim kartama, a ako trebate smjernice, kliknite OVDJE!

Ava, Ava 447, tarot, ljubav, posao, zdravlje

Na prodručju partnerskih odnosa se očekuju česte svađe, rasprave i to sve zbog manjih nesuglasica i nesporazuma. Ako živite sa partnerom, možete izbjeći konflikte ako budete oprezni i obratite pozornost na sve male detalje. Zatražite od naših savjetnika ljubavno proricanje ciganicama kako biste saznali koliko se gore spomenuta situacija odnosi na Vas i na što trebate obratiti pozornost!
Ako još nemate partnera, budite spremni jer Vas velika ljubav još neće pronaći u lipnju. Obratite pozornost da Vas ne zavede osoba koja nije dostojna Vaše ljubavi!
Na poslu također možete imati konfilkte, naručito sa osobama ženskog spola. Pazite da ne čuje Vaš šef da ste Vi problematični kolega i da se s Vama ne može surađivat. Budite nekada spremni i na kompromise, čak i onda kada Vi imate pravo, a naročito u raspravama o kojima znate da može saznati sve detalje.
Poslovica “Onaj tko se usudi, pobjeđuje” je ključna rečenica za lipanj. To je savjet ciganica, budite hrabri i pružite šansu jednoj igri s kojom još nikada niste probali. Možete ići u kasino, igrati poker ili bilo što, što još nikada niste pokušali. Baš ta igra Vam može donijeti veliki dobitak i sreću. Ako želite konkretno saznati o kojoj je igri riječ, pitajte naše savjetnike o tome!

Želite saznati što Vas očekuju u lipnju ili se pripremate za putovanje, ali imate loš predosjećaj? Nemojte zanemariti ovaj predznak koji služi za opomenu.

Pitajte naše stručnjake za savjet, zatražite proricanje ciganicama od savjetnice Dore, kod 903 i Dade, kod 432 na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. One Vam mogu pomoći u tome!

Njih možete nazvati čak iz inozemstva na brojeve telefona:

Inozemstvo, savjet, savjetnik, astro centar, Najbolji savjetnici

 

Više o svemu na našoj facebook stranici!