Poruka ciganica za mjesec listopad!

Karte ciganica su odličan alat za određivanje kvaliteta za mjesec dana. Poruka ciganica za listopad nam otkriva kakav će nam biti mjesec. Poželjno je naše radnje i planove prilagoditi poruci ciganica radi veće učinkovitosti.

Klikom OVDJE možete proreći sebi putem tarot karata! 

Ovaj mjesec će financije imati dobar početak, posebice ako Vam se prošli mjesec tako završio, pošto je prva karta koju smo izvukli, karta Radosti. To označava plod upornog rada, ispunjenje starih želja. Radost je najčešće rezultat očekivanog djelovanja. To je kao sreća ribolovcu za ribolov gdje sjedi pored vode jer računa na dobre rezultate.

Na jeziku sreće to je rezultat teškog posla, ali također može i biti početak nečega čemu je kraj radost. Zato ova karta označava dobro u financijama, unatoč sreći. U drugoj polovici mjeseca morate biti oprezni na polju financija jer se pojavljuje karta Muški udovac koja označava gubitak i degradaciju.

Pročitajte OVDJE naš zanimljivi članak o prirodi koja se pobunila!

U listopadu poruka ciganica ističe dvije stvari za zdravlje. Povećanu osjetljivost zglobova, kao i lake prehlade. Karta Nade i Poruke su dvije božanske karte koje označavaju elemente vode i zraka, pa tako kada je vrijeme mokro i hladno, ove karte označavaju bolesti dišnih sustava. Smrt označava karta kostiju koja zajedno s drugim kartama označava povećanje bolova u zglobovima. Obratite pozornost na oba problema, posebice ako se budu pojavila kod Vas! Možete izbjeći sve zdravstvene probleme, samo trebate nazvati savjetnicu Vesnu, kod 423 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min koja je izvrsni stručnjak za prevenciju bolesti!

 

punjenje energije, pozitiva, pozitivna energija, Savjetnici, NovaTv, Astrosavjenik

 

Poruka ciganica za ljubav u listopadu nije baš najbolja. Svatko tko je usamljen može pronaći samo povremenog partnera s kojim će veza jedno vrijeme potrajati, ali će se isto tako brzo i završiti. Ovaj mjesec nije nužno mjesec ljubavi. Ovo je više mjesec samopoboljšanja. Zato ćete bolje proći ako više vremena posvetite teretani ili šetnji, nego da ih trošite za nove susrete jer ćete idealnu osobu pronaći tek sljedeći mjesec. I u postojećem odnosu nastojte dati partneru i sebi više slobodnog prostora.

Poruka ciganica također pokriva i područje sreće. U listopadu sredina mjeseca može biti sretnija. Karta sreće dominira ovim razdobljem, zato svakako trebate djelovati ako želite dobitak! U tom slučaju trebate zatražiti pomoć, nazovite savjetnicu Dadu, kod 432 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min! Dobitnika neće biti više nego u drugim mjesecima, ali još uvijek možemo utjecati na to tko će to biti. Zapamtite, svaki dobitak nosi sa sobom i jedan zadatak koji će vam nebesa dodijeliti!

 

I karta laži se također pojavila iz karata! Spriječite neugodnosti i što prije nazovite naše savjetnike na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min koji će Vas upozoriti na nadolazeću OPASNOST!

 

Savjetnici su Vam na raspolaganju i iz inozemstva na brojevima telefona:

savjet, onozemstvo, Najbolji savjetnici u Hrvatskoj, Astrosavjetnik

 

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv