Poruka ciganica za mjesec listopad!

Poruka ciganica – Ciganice za listopad predviđaju da ćete trebate više štedjeti, ne samo zbog nadolazećeg hladnijeg razdoblja, već i i zbog troškova koje niste očekivali za ovu godinu!

Ovi dodatni troškovi, prvenstveno se odnose na štete uzrokovane od drugih ili kućanskih aparata. Primjerice, perilica za pranje rublja, perilica posuđa.

Poteškoće možete spriječiti uz odrađivanje jedno vrlo snažne magije za dom i kuću, koju Vam može odraditi savjetnica Katja na kodu 421, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min.! Na taj način se možete osigurati!

Prema poruci ciganica, trebate paziti kome što pričate o Vašem privatnom životu, jer od muhe može nastati slon, i nevina priča može postati naslovnica. U Vašem okruženju se može dići tolika prašina od nepoznate osobe što može rezultirati gubitkom Vašeg posla!

Astro Savjetnik Gordana

OVDJE doznajte što ciganice predviđaju za 2018.! 

U listopadu, prema predviđanju ciganica, trebate napraviti odabir među prijateljima i članovima obitelji s kojima ste stalno u kontaktu, na dnevnoj bazi. Obratite pažnju, tko među Vašim prijateljima ne kaže ništa konstruktivno ili pozitivno tijekom prosječnih deset minuta razgovora, i spominje samo negativne stvari. Na primjer, tko se žali zbog vremena, bolesti, vladi, susjedu, šefu ili o svemu općenito. Nakon što identificirate tko su te osobe, maknite ih od sebe, jer će Vas prevariti i otrovati Vaš život svojim negativnim energijama!

Savjetnica Dijana na kodu 449, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., može Vam odraditi ritual zaštite od energetskih vampira koji će Vam svakako biti potreban ovog mjeseca!

Na dodatne prihode ovog mjeseca, prema ciganicama, možete računati samo ako ih zaradite. Malo njih će postati dobitnici ovog mjeseca, ali zamolite naše stručnjake provjeru, možda ste upravo Vi u toj maloj skupini dobitnika!

OVDJE možete doznati na koji način možete otkriti prokletstvo pomoću ciganica! 

Vaš ljubavni život stagnira i do promjene će doći samo u slučaju ako se Vi pokrenete. Ciganice predlažu da sada ništa ne činite, sačekajte studeni.

Pročitajte zanimljiv članak o tome kako su izvanzemaljci oteli uplašenu kravu! 

Naši savjetnici pomoću Vaših najdražih karata će Vam omogućiti da istražite svoju budućnost, da vidite niz važnih događaja, i da na taj način da preuzmete svoj život u svoje ruke! Nazovite savjetnicu Zrinku na kodu 524 i savjetnicu Taniju na kodu 555, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., čija je tehnika proricanje putem ciganica!

Facebook