Poruka ciganica za mjesec listopad!

Poruka ciganica – Listopad je jedan od najmističnijih mjeseci u godini. Predviđanje ciganica u ovom slučaju može biti najpreciznije. Nekada davno to je bio posljednji mjesec u godini. Još uvijek postoje duhovni tragovi te tradicije. Zato biste trebali sada obratiti pažnju na poruku i predviđanje ciganica za listopad. Značenje ciganske karte najteže je protumačiti. Na kartama se nalazi bezbroj simbola čije značenje morate poznavati. Dakle, ciganice mogu sadržavati najviše poruka.

Proricanje pomoću anđeoskih karti, detaljnije OVDJE

Ciganice predviđaju težak mjesec za polje karijere i financija. Na poslu ćete morati naporno raditi, možete očekivati više sati prekovremeno. Naravno, kasnije to može povećati Vaše prihode, ali morate biti u mogućnosti rasporediti Vaše energije. Ako budete pažljivi, uspjet ćete dosegnuti ozbiljniji položaj, jer će mnogo njih napustiti svoj. Ovog mjeseca mnogo njih može napredovati u poslu, ali isto tako mnogo njih očekuje i neuspjeh. Planovi su dobri i možete uspjeti ostvariti sve čega se dosjetite. Imat ćete ozbiljne misli, posebno ako svoj kruh tražite kroz intelektualni rad. Međutim, karta stabilnosti ne znači nužno i dobro, stoga me nazovite, čekam Vas na kodu 562, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., jer želim s Vama podijeliti mnoge tajne! Za Vašu financijsku situaciju, mjesec listopad može donijeti doista dobre promjene, prema ciganicama. Ako svu nadu polažete samo na sreću, možda biste trebali usporediti predviđanje ciganica sa mjesečnim horoskopom. Ciganice ističu sredinu mjeseca. Tada trebate iskoristiti svaku pruženu priliku, ali isto tako je jako važno koji ste horoskopski znak! Jedno proročanstvo je zato vrlo zanimljivo: ovog mjeseca netko od naših pozivatelja će postati vrlo bogat! Njegovi problemi ne samo da će biti riješeni, već će imati puno toga i za pružiti! Ako ste nas već zvali, to je odlično, ako još niste, to se sada može nadoknaditi!

Prorecite Vaš dan pomoću tarot karte, za sve upute kliknite OVDJE

Astro Savjetnik Gordana

Proročanstvo o ljubavi je vrlo vatreno, iako je vrijeme sve hladnije. Kako mrazovi postaju uobičajeni do kraja mjeseca, nova ljubav u Vašem srcu gori. To je u redu ako niste u vezi. Ako imate partnera, a nova ljubav je na pomolu, bolje me nazovite! Popravimo stvari, poslušajte mudrosti stotine godina stare ciganice. Vjerujte, tko je izmislio karte, nije bio glup čovjek! Nazovite me ako imate ljubavne probleme, potrebno je svega nekoliko minuta, čekam Vas na kodu 523, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min.! Možda će Vam biti posebno teško ako ste rođeni u znaku Ovna, jer će 13. listopada biti pun Mjesec u znaku Ovna. To će poremetiti Vaš ljubavni život. I ciganice za ovo razdoblje predviđaju loše dane. Možda će se otkriti mnogo tajni? Tko je neovisan, znat će tko mu je partner, ali tko je nevjeran možda neće uspjeti. I Vi ćete osjetiti ako nešto nije u redu s Vašim partnerom!

Tri zapanjujuća predviđanja u 2019., brzo kliknite OVDJE

Zdravlje je velika riznica i o njemu ćete se morati više pobrinuti ovog mjeseca. Nadam se da moje karte nisu u pravu, jer jasno pokazuju da se približava vrijeme virusa. Znate da moje mišljenje nije medicinsko mišljenje, ali karte ukazuju na dugotrajne prehlade i gripu. Ako izbjegnete viruse, nećete imati loš mjesec. U slučaju pretjeranog fizičkog rada ne šteti biti na oprezu. Možda ste Vi osoba koja voli brz tempo i sve volite odmah odraditi. U ovom razdoblju su i jutra već hladnija, treba će Vam više vremena da se zagrijete. Karte pokazuju puno problema s kralježnicom, što isto može biti jedan od razloga. Ako i kada vozite, budite oprezni, jer Vas karte Putovanja i Osvete također upozoravaju! Nije teško shvatiti što ove karte znače. Ako se kod zdravlja pojavi umor, ne možete naći sredinu i nemate pojma kome se obratiti, razgovarajte s mojim kolegom! On je stručnjak za duhove, vrlo profesionalno uklanja zle duhove! Kažem Vam ponovno, zdravlje nije igra, za bilo kakve probleme biste trebali posjetiti liječnika, ali ako nemate jasnu sliku, vrijedi pokušati! Nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite analizu duhova!  Nećete požaliti ako doista postoji duh koji je snažno vezan uz Vas. Nažalost, to se sada može dogoditi, jer se 31. listopada nebo i Zemlja spajaju, i mrtve duše prelaze kod nas! Mnogima će trebati vještine mog kolege. To je poruka ciganica za ovaj mjesec. Ako želite znati više, samo nazovite spomenutog kolegu! 

Facebook