Poruka ciganica za mjesec Listopad!

Poruka ciganica za Listopad – Potrebno je odrađivati proricanje iz ciganica ako Vas zanimaju određeni događaji ili zbivanja u bliskoj budućnosti. Za razliku od tarot karata koje daju odgovore u vezi sudbinskih pitanja i karmičkih zadataka, ciganice iskazuju svaki sitni detalj u skorijoj budućnosti.
Ovaj mjesec poruka ciganica za Listopad je da budete oprezni u prometu kako ne bi prouzrokovali neku nesreću jer mogu nastati pravne komplikacije koje mogu biti dugotrajne.
Ako putujete u inozemstvo, odradite osiguranje za nezgode od odgovornosti koje će Vas zaštititi čak i u slučajevima ako Vas netko tuži jer, primjerice, slučajno ste ga srušili i slomio je rebro.

Ako osjećate da ste pod blokadama na svim životnim područjima i sreća Vas već duže vrijeme zaobilazi, odradite jednu analizu od prokletstva pomoću ciganica jer su moguće negativne sile na putu napretka! Kliknite OVDJE i saznajte kako otkriti prokletstvo pomoću ciganica!

Vodite brigu o Vašem zdravlju jer vrijeme u Listopadu može naštetiti i onima koji već godinama nisu vidjeli liječnika ili ambulantu. Gripa s visokom temperaturom Vas može udariti u glavu, zato perite ruke češće izbjegavajte korištenje javnog prijevoza. Ne izbijegavajte ga samo zbog bakterija, nego i zbog proricanja ciganica jer proricanje kaže da Vas može snaći nesreća koja će se dogoditi u javnom prijevozu, gdje će mnogi ljudi biti povrijeđeni.

Ako Vas više zanima razvoj Vašeg zdravstvenog stanja od kojih se bolesti trebate čuvati, klikom OVDJE možete saznati odgovore na na pitanja u vezi zdravlja!

Astro Savjetnik Gordana

Poruka ciganica za Listopad na poslu: možete računati na sukobe, ali prema kartama možete primijeniti istinu, ali samo ako ste uporni i ne odustajete od borbe. To vrijedi čak i ako ste nezaposleni i u potrazi ste za poslom. Ne smijete odustajati jer možete dobiti radno mjesto koje ste oduvijek željeli.
Prema ciganicama sukobe možete očekivati i na polju ljubavi u Listopadu. Za osobe koje žive u vezi preovladavat će manji sporovi, nesuglasice, a samce će pogoditi također dosta muka jer osoba s kojom ste trebali imati spoj neće se niti pojaviti ili će nakon prvog spoja osjećati da nisu jedno za drugo.

Ako želite izbjeći prekid veze i zanima Vas je li partner prava osoba za Vas, pročitajte sljedeći članak klikom OVDJE!

Ukratko, predviđanje ciganica za listopad: Ovaj mjesec nije pogodan niti za ljubav, niti za zdravlje, niti osobama koje su u potrazi za poslom. Međutim, kod financija pokazuje dolazak neočekivanog novca.
Jedino područje koje ciganice označavaju sa pozitivnim ishodom su financije, novac. Ako Vam nije u navici da igrate igre na sreću, sada trebate to napraviti jer ovaj mjesec možete doći do dobitka. Nemojte igrati uobičajenim brojevima, odigrajte brojeve koji nemaju nikakve veze s Vama. Neka to nebude Vaš datum rođenja ili godišnjica vjenčanja, godine Vašeg psa itd. Neka brojevi ne budu povezani s Vama, a do rezultata će doći uskoro. No, možete zatražiti pomoć i od naših savjetnika, oni Vam mogu dati Vaše osobne brojeve!

Ukoliko imate konkretna pitanja i želite konkretne odgovore, pitanja trebate postaviti ciganicama. Nazovite naše savjetnike na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i saznajte odgovore na Vaša pitanja!

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv