Poruka ciganica za mjesec ožujak!

Poruka ciganica – Prema proricanju ciganicama, mjesec ožujak je razdoblje novih početaka. Za sve vas stiže početak novog života, samo trebate znati kako započetki novu fazu. Naime, svi tako trebamo postupati, pa čak i Vi. Nemojte zaboraviti da sreća nije samo u novcu i financijskom obilju, već i u očuvanju Vašeg zdravlja!

OVAKO UKLONITE PROKLETSTVO uz pomoć ciganica!

Proricanje ciganicama nije pogodno samo za ljubav, već i za sva ostala područja života. Predviđanje nikada ne provodite sami, jer možete dobiti krive informacije koje će Vas dovesti do donošenja pogrešnih odluka. Ovo shvatite vrlo ozbiljno te znajte da samo stručnjak može otvoriti ciganice za Vas!

Uz to, ako ste trenutno pred donošenjem važne odluke ili ste samo znatiželjni što Vas očekuje u budućnosti, onda zatražite osobno proricanje putem ciganica od savjetnice Laure na kodu 105, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min.! Vjerujte, iznenadit će Vas činjenica što sve može otkriti o prošlosti i budućnosti iz ciganica. Ne bojte se doznati istinu, jer će Vam ona biti od velike pomoći.

SAZNAJTE VAŠU SUDBINU, detaljnije pročitajte sve na ovom linku!

Stoja, Stoja520, savjetnik, Astrosavjetnik,emisija, Novatv

Poruka ciganica nije baš najbolja za mjesec ožujak: karta Bolesti je negativna karta koja je prema proricanju ciganicama odlučujuća za cijeli mjesec ožujak. Ali, kao što smo spomenuli na početku članka, ovo je mjesec promjena, stoga će ovo dvojstvo okarakterizirati cijeli mjesec. Karta Bolesti vrlo često označava napetost, depresiju, stresna razdoblja, ali isto tako i otpuštanje starih opterećenja i zatvaranje poglavlja iz prošlosti.  

PRORICANJE anđeoskim kartama je dodatna pomoć, za detalje kliknite OVDJE!

 

Poradite na tome da otpustite strahove i uvrede iz svog života. Važno je da odvojite dovoljno vremena za sebe, jer sva nakupljena napetost i negativne energije mogu ostaviti trag! Činite ono što Vama odgovora i u čemu se osjećate najbolje. Neka ovaj mjesec bude posvećen samo Vama!

U ovom specijalnom mjesecu više pažnje usmjerite na svoje zdravlje. Nemojte dopustiti da Vas virusne bolesti svladaju. U našem Astro centru Vas čekaju savjetnica Zrinka na kodu 524 i savjetnica Marija na kodu 390, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koje će Vam pomoći energetskim ritualom i slanjem energije na daljinu što će Vam pomoći da imate više energije te da budete zdraviji!

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

promo-savjetnik

Facebook