Poruka ciganica za mjesec ožujak!

Proricanje ciganicama – Prema proricanju ciganica za ožujak, trebate biti veoma oprezni jer Vas lako mogu prevariti. Posebnu pažnju obratite ako potpisujete neke ugovore vezane za nekretnine, premda to može biti i neki kredit za kuću, prodaja ili iznajmljivanje.
Prema poruci ciganica, ovog mjeseca nikome ne smijete pozajmiti novac jer taj novac s velikom vjerovatnošću nikada nećete ponovo vidjeti.

Sreća može stajati na Vašoj strani tijekom ove godine! Pogledajte OVDJE kojim danima možete očekivati sreću!

Trebate pružati Vama bliskim osobama puno brige i strpljenja jer ako ih zapostavljate, takvi prijateljski odnosi Vam se mogu okončati koji će Vam kasnije jako nedostajati.
Prema proricanju iz ciganica, na financijskom polju se očekuje pozitivna promjena, ako nešto ne učinite radi toga. Pošaljite Vašu biografiju na više mjesta, čak i tada ako imate posao, tako možete pronaći radno mjesto s kojim možete najviše zarađivati.

Zanima Vas točno za koje radno mjesto trebate konkurirati? Uz pomoć tarot karte to možete odmah saznati! Kliknite OVDJE!

Astro Savjetnik Gordana

Ako Vam je za analizu ipak potrebna pomoć, nazovite hrabro naše savjetnike koji će Vam pomoći!
Na ljubavnom polju karte ne pokazuju ništa dobro za mjesec ožujak. U proricanju iz ciganica se vidi puno svađa, borba za vlast u odnosima koji se u većini slučajeva mogu završiti s prekidom odnosa.
Ako ne želite da Vam se veza okonča, zatražite jednu magiju za potvrdu partnerskog odnosa od naših savjetnika i budite strpljiviji prema partneru tijekom ovog perioda.
Prema kartama velika je mogućnost trudnoće ovog mjeseca, zato, ako još ne želite dijete, budite oprezni i ne donosite ishitrene odluke.

Ako želite saznati kada ćete imati sreću, pročitajte Vaš OVDJE horoskop sreće za 2017.godinu!

Kada je u pitanju Vaše zdravlje, prema poruci ciganica trebate obratiti pažnju na podmukle bolesti koje se mogu skrivati u Vašem organizmu. Ako primjetite bilo koji ponavljajući simptom, trebate otići na jedno ispitivanje kako bi Vam otkrili što stoji iza simptoma. Ovaj mjesec je pogodan za otkrivanje podmuklih bolesti. Znači, ako ste već neko vrijeme bolesni, a liječnici još nisu otkrili razlog, poželjno Vam je da potražite drugog liječnika jer ovog mjeseca se može otkriti jedan uzrok koji Vam je zadao dugogodišnje probleme, a čak je i lijek otkriven.
Karte pokazuju da je zadnji tjedan u ožujku najpogodniji za početak jedne detoksikacijske kure ili za dijetu, krećite se puno u prirodi, i popijte dnevno barem 2 litare vode.
Na početku proricanja karte su pokazale da ne smijete nikome posuditi novac. Zadnje tri karte su završni dio proricanja iz ciganica, međutim, ove karte ukazuju na to da niti V ne smijete ni od koga pozajmiti novac. Bolje Vam je da štedite, po mogućnosti ne trošite novac samo na najpotrebnije stvari. Nemojte ni od koga pozajmiti novac ovog mjeseca jer prema kartama Vi biste taj novac loše uložili i teško biste ga kasnije vratili.

Zanima Vas što će se događati u Vašoj bliskoj budućnosti vezano uz financije, posao, ljubav i obitelj? Svakako kontaktirajte našu savjetnicu Stoju, kod 520 na broju 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min kojoj je uža specijalnost rad s ciganicama te će Vam pomoću njih dati konkretna rješenja i odgovore na sva Vaša pitanja.

lajk, astrosavjetnik, inozemstvo, Novatv, Asto centar, savjet, advisor, facebook, facebook stranica