Poruka ciganica za mjesec prosinac!

Prema proricanju ciganicama, u prosincu trebate čuvati Vaše vrijednosti, prijatelje i partnera, jer će Vas okruživati mnogo laži i prevara!
Već danas nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite veliki ritual zaštite, jer bez toga možete i Vi upasti u đavolju zamku koju označavaju tri karte laži! Ako netko upadne u tu negativnu spiralu, to je vrlo slično scenariju Bermudskog trokuta, pa čak i ako ne nestane fizički, već se manifestira tako da se na svim bitnim životnim područjima poništi svaki postignut uspeh!

Primjerice, ako ste do sada radili u vodećoj poziciji, sada ćete se unazaditi na poziciju niže ili možete dobiti otkaz. Bitno je da izbjegnete negativne energije koje karte predviđaju, a prvenstveno Vam je potrebna zaštita za mjesec prosinac koju možete dobiti od spomenutog savjetnika Damira.

Analiza sudbine moguća je čak i uz pomoć francuskih karata, detaljnije OVDJE

Prema proricanju ciganicama, još prije 15. prosinca možete imati veliku sreću, pa čak i u vidu velikog loto dobitka ako u Vašem životu postoje brojevi 7 i 8. Aktivirajte ove brojeve i zatražite i svoje osobne sretne brojeve za prosinac od savjetnice Vesne na kodu 423, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min.!

Saznajte svoju sudbinu uz pomoć anđeoskih karata, za sve detalje kliknite OVDJE

Ako ne želite potrošiti previše novca na božićnu kupovinu, onda potražite jednog od naših stručnjaka koji će Vam reći kojim danima je najbolje ići u kupovinu i kada to trebate izbjegavati.

Vase zelje

Ciganice također pokazuju da trebate potražiti jednog starog prijatelja s kojim se dugo niste vidjeli, a imate ugodne zajedničke uspomene. Jedno staro poznanstvo će donijeti sreću onima koji budu hrabri i kontaktiraju stare prijatelje s kojima su prekinuli kontakt.

Tarot karte su vrlo efikasan način za detaljno proricanje Vaše budućnosti

Uz to, ako imate neki zdravstveni problem, onda ga se trebate osloboditi još ove godine i tijekom prosinca ići na pretrage kod liječnika! U ovom razdoblju ćete otkriti razlog Vaše bolesti i lakše možete pronaći i odgovarajuću terapiju.

Ciganice jasno pokazuju da imate priliku ugrabiti veliku sreću tijekom prosinca! Ako Vam se pruži neka dobra prilika, nemojte oklijevati! Nazovite savjetnicu Zrinku na kodu 524 i savjetnicu Taniju na kodu 555, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koje će Vam uz otvaranje karata pomoći promijeniti Vaš život!

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Brojevi za inozemstvo

 

Facebook