Poruka ciganica za mjesec prosinac!

Predviđanje ciganicama predviđa izuzetno raznolik mjesec. Ispale su prilično zloslutne karte, pa budite oprezni ovog mjeseca. Značenje većinu karata je i dobro i loše. Međutim, postoje neke karte koje ne znače dobro. Prosinac bi trebao biti mjesec mira. Svjetlo se rađa u prosincu, ali tek posljednjih deset dana u mjesecu. U međuvremenu, mrak može utjecati na bilo koga, prema predviđanju! 

Otkrijte da li ste pod kletvom ili prokletstvom! Nazovite savjetnicu Moranu na kodu 369, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite savjet ako osjetite da negativne sile utječu na Vas!

Proricanje anđeoskim kartama, detaljnije OVDJE

Većina ljubavnih predviđanja, posebno ako ih gledamo općenito, imaju tendenciju da budu pozitivna. Nažalost, u prosincu čak i najstabilniji odnosi mogu biti u nemiru. Morate obratiti više pažnje jedni na druge jer se možete svađati oko bilo čega. Mala sitnica može Vam biti žarište i bilo kada može nastati sukob koji će trajati danima.

Stoja, Stoja520, savjetnik, Astrosavjetnik,emisija, Novatv

Prorecite Vaš dan pomoću tarot karte, brzo kliknite OVDJE za sve upute naših najboljih stručnjaka! 

Možete imati problema u ljubavi čak i ako niste niste u vezi. Lako možete naići na nekoga tko Vam može nanijeti puno neugodnosti. Naročito lako razvijate snažnu povezanost prema nekome tko ne može cijeniti Vaše osjećaje. Budite vrlo oprezni jer ljubav može malo pričekati! Dajte sebi više vremena za upoznavanje; koga god sretnete u prosincu, nemojte izlaziti s tom osobom ni na novogodišnju zabavu. Bolje je sljedeće godine, ako smatrate da uopće zaslužuje Vaše društvo. Smatrate da Vam je ljubavna povezanost uništila život? Sada se trebate javiti na ljubavnu magiju svete Lucije! Stoga nazovite savjetnicu Zaru na kodu 353, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite magiju koja Vas napokon može dovesti do sreće!

Zapanjujuća predviđanja u 2019., nemojte to propustiti, kliknite OVDJE

Kad je riječ o financijama, novac trebate dobro čuvati Ovaj prosinac je samo za sretnike. Bolje je znati jeste li sretni ili uspješniji. Sretne osobe će se uvijek oporaviti ovog mjeseca, ali uvijek će postojati prepreke na putu uspjeha. Srećom, izbjeći će se neočekivani troškovi. Prepreke obično narušavaju planirano vrijeme, koje nažalost može imati financijske posljedice. Postoji vjerojatnost da se mogu odgoditi rokovi ili čak i plaćanja koja su Vam bitna. Ali sreća će funkcionirati, što je dobro ako imate sreće, a ne uspjeh. U tom slučaju prosinac može biti vrlo poseban i dobar mjesec!

Ciganska karta puno govori puno o Vama i o Vašoj budućnosti. Zatražite osobno proricanje i za nekoliko minuta otkrit ćete što Vas očekuje u prosincu! Uz to, možete i doznati što Vas očekuje sljedeće godine. Stoga nazovite savjetnicu Aminah na kodu 562 i savjetnicu Stoju na kodu 520, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min.!  

Facebook