Poruka ciganica za mjesec rujan!

Poruka ciganica – Za Vas smo već pripremili proricanje ciganica za mjesec rujan. Ovog mjeseca najviše će biti riječ o novcu. Čak i prve tri karte ukazuju na novac. Naravno, proricanje ciganicama se može zatražiti za sva životna područja, ali općenito otvaranje pokazuje da će više osoba osvojiti veliki iznos ovog mjeseca! Stiže mnogo novca uz pomoć energija još iz kolovoza.  

Detaljno predviđanje ciganica za 2018. dostupno Vam je OVDJE!

Među kartama se nalazi i jedna karta upozorenja. Pokazuje ljubomoru, prevaru i svađu. Ovog mjeseca, posebice krajem mjeseca, energije će malo ‘podivljati’.

Previše je napetosti. Trebate pripaziti, jer općenito otvaranje ciganica to i pokazuje, a to se odnosi na mnogo ljudi. Kako biste sačuvali mir u obitelji i u partnerskom odnosu, trebate zatražiti čišćenje prostora u kojem živite! Stoga nazovite savjetnicu Taniju na kodu 555, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će to za Vas odraditi! Spomenuti ritual možete zatražiti za svoju djecu, ali i za sve bliske osobe!

Ciganice otkrivaju čak i prokletstvo, OVDJE Vam otkrivamo sve detalje! 

Postoji još jedna zabrinjavajuća karta, a koja ukazuje na bolesti koje imaju psihičke uzroke. Na to Vas upozorava karta kako biste na vrijeme spriječili bolesti! Kao što smo već spomenuli, energije u rujnu su jako niske. Stoga stručnjaci preporučuju čišćenje aure. Također možete zatražiti i uklanjanje blokada, sve ovisi o tome koja tehnika Vam je draža.  

Zanimljiv tekst samo je na klik od Vas, obavezno pročitajte do kraja! 

Dakle, prema poruci ciganica trebate paziti na veće probleme i pokušajte ih spriječiti na svakom životnom području, a uz to se trebate jako potruditi kako biste privukli veći iznos novca.  

Isplanirajte sve za ovaj mjesec. U tome Vam mogu pomoći naši stručnjaci jer ćete na taj način jasno doznati kada Vas i gdje očekuje velika mogućnost da ugrabite veliki dobitak! Obratite se savjetniku Aleksandru na kodu 407, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koji će Vam reći sve detalje!

Novac, uspjeh i sreća. Uvijek ste priželjkivali ove tri stvari? Sada možete sanjati o velikim stvarima, jer će Vam savjetnica Vera na kodu 419 i savjetnica Zrinka na kodu 524, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., pomoći da novac, uspjeh i sreća budu programirani i u Vaš život!

Facebook