Poruka ciganica za mjesec rujan!

Prema predviđanju ciganica, mjesec rujan će biti vrlo poseban. Otvorile su se tri karte koje pokazuju dolazak velikog novca. Nije slučajnost da su se ove karte pojavile!

Proricanje pomoću anđeoskih karata, detaljnije OVDJE

Mjesec kolovoz je bio vrlo dobar u pogledu energije, a sada će, prema ciganicama, uroditi plodom. Plod će sazreti. Predviđanje kartama vrlo je ohrabrujuće što se tiče predviđanja novca. Predlažem da ako niste zatražili magiju privlačenja novca u kolovozu, to uradite do sredine ovog mjeseca. Takve prigode ne treba propustiti!

Prorecite Vaš dan pomoću tarot karte, klikom OVDJE doznajte upute naših stručnjaka! 

Pogledali smo i predviđanje za ljubav. Nažalost, za ljubav nisu izašle vrlo dobre karte. Između ostalog, tijekom ovog mjeseca dominiraju zavist, ljubomora i zle energije. Prema predviđanju ciganica, morate biti vrlo oprezni, jer karte općenito pokazuju da će biti puno više rasprava, svađa, a nije ni isključena mogućnost prevare. Preporučujem da zatražite zaštitu za Vašu vezu. Postoji vrlo jednostavan ritual koji možete napraviti sami još večeras! U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Gabrijela na kodu 150, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam u tome pomoći! 

Astro Savjetnik Gordana

 

Tri zapanjujuća predviđanja u 2019., brzo kliknite OVDJE za sve detalje! 

Za zdravlje su se pojavile umjereno dobre karte, a prema predviđanju ciganica, možemo očekivati ogromnu anđeosku podršku i energiju do kasne jeseni. Ovo je vrlo dobar signal, jer su anđeli mnogo otvoreniji za komunikaciju, šalju puno više signala.

Od danas popodne, započinjemo predviđanje ciganicama za 2020. godinu, stoga ne propustite ovu jedinstvenu priliku! Saznajte koje promjene Vam mogu uslijediti ove godine i što će Vam donijeti sljedeća! Ono na što morate obratiti pažnju, na što Vas karte upozoravaju.

Vrlo je važno znati da možete spriječiti nevolje, nezgode, ako znate što Vas očekuje u budućnosti i uvijek budete korak ispred Vaših neprijatelja! Nazovite nas, a mi ćemo Vam odraditi predviđanje za cijelu sljedeću godinu! Ne oklijevajte, potražite naše najbolje stručnjake, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min.!

 

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Brojevi za inozemstvo

Facebook