Poruka ciganica za mjesec Rujan!

Poruka ciganica za mjesec Rujan – Proricanje ciganicama je jedan od najstarijih načina za proricanje, zato vrijedi pažljivo pratiti karte, način analize i mjesečno otvaranje, kako biste saznali što Vas očekuje u narednom mjesecu.

Prva poruka ciganica za mjesec Rujan: Rujan je mjesec za čišćenje, oslobodite se kletvi i uroka koji se stalno vraćaju. Zatražite zašitu uz pomoć punog mjeseca u Rujnu i to će biti najdjelotvornija zaštita za Vas za cijelu godinu.

Saznajte imate li urok ili kletvu na sebi uz pomoć našeg teksta OVDJE!

Za Rujan karte pokazuju puno novosti, mnogima će se cijeli život u potpunosti promijeniti, novo mjesto za stanovanje, selidba u inozemstvo, novi posao ili nova partnersku vezu, tako pokazuju karte.
Bitno je da u ovome mjesecu budete otvoreni za sve promjene i lako ih prihvatite jer jedino tako možete pokrenuti te promjene u Vašem životu.
U financijama se pokazuje pristizanje takvog novca za koji niste trebali raditi, ali će taj novac pristizati u ratama i neće sve odjednom biti na raspolaganju. Ako želite saznati točno kada i kroz koga stiže novac do Vas, pitajte naše savjetnike jer će oni pohledati specijalizirano za Vas i reći Vam sve važne informacije.
Rujan donosi veliki dobitak nekome. Jedna osoba može dobiti ogroman iznos, osoba koja već jako dugo pokušava na igrama za sreću. Ako želite saznati tko je ta osoba, pričaju li karte upravo o Vama, pitajte naše savjetnike da slučajno ne biste propustili ovu priliku.

Ognjena astro savjetnik
U postojećim vezama se očekuju prepirke, nesuglasice, ali to su sve rasprave oko sitnica i svađe koja tinja. Budite oprezni jer iz ovakvih beznačajnih svađica može čak doći i do prekida ili rastave braka. Bolje ostavite partnera na miru, čak i ako se ne slažete s njime, svakako ćete imati mogućosti reći Vaše mišljenje u listopadu.

Saznajte kako uz pomoć anđeoskih karata možete sami sebi odrediti sudbinu OVDJE!

U Rujnu će biti puno prometnih nezgoda zbog konzumiranja alkohola. Budite oprezni i ako konzumirate alkohol nikako ne smijete sjesti za upravljač, čak i ako idete tj. vozite samo jedan mali dio u Vašoj ulici.
Pokazuju se neočekivani izdaci na kraju mjeseca. Morati ćete platiti nekakav iznos na koji niste računali. Ako se želite pripremiti, pitajte naše savjetnike na što trebate obratiti pozornost na početku mjeseca kako biste izbjegli dodatne troškove.
Poruka ciganica za mjesec Rujan je da obratite pozornost na Vaše predosjećaje, naročito kada je pun mjesec i obratite pozornost na Vaše snove. Naime u noći kad je pun mjesec dobiti ćete poruku od anđela i time stiže ideja: Putem anđeoske pomoći možete zaraditi puno novca u budućnosti.

Trebate donijeti važnu odluku? Želite saznati kako će ta Vaša odluka utjecati na Vaš život? Ako ste odgovorili sa da, onda zamolite naše savjetnike da uz pomoć karti otkriju Vašu budućnost. Nazovite ih na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/mi, mob:8,41kn/min!

Možete ih nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

Inozemstvo, savjet, savjetnik, astro centar, Najbolji savjetnici

Više o svemu na našoj facebook stranici!