Poruka ciganica za mjesec siječanj!

Predviđanje ciganicama predviđa interesantan mjesec.

Karte su dobre ako želite brinuti o nekome i želite nekome ponuditi vezu. Nešto što ste odavno planirali i njegovali tu ideju. Ali nesigurni ste s ovom ponudom koju ćete dati, pa je moguće da ćete se predomisliti. Osoba koju želite ne prihvaća slabu ponudu. Ta je osoba utjecajna te je okružuje puno ljudi. Oni će koketirati s idejom da razgovaraju s Vama, da spuštaju svoje straže.

Ali to što ste planirali ne uspijeva tako lako. Ljudi se s prema Vama ponašaju na isti način kako se Vi odnosite prema njima. Situacija je oko za oko. Ali karte su dobre, stoga ne odustajte od te veze. I sami imate osjećaj da ćete u nekom trenutku biti zajedno. Komunikacija je ključ uspjeha. Otvorite se i pokušajte razumjeti i intuiciju drugih.

Trebate biti ranjivi, ukloniti sva ograničenja koja sami postavljate. Što je situacija otvorenija, to će više omekšati one koji Vam prilaze. Ako se želite da se planovi ostvare u Vašu korist, ranjivost je ključna. 

Ako ste nesigurni u ljubavi ili možda još uvijek niste zatvorili neka stara vrata, nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam rado pomoći! 

Astro Savjetnik Gordana

Ovo vrijeme je također dobro i za poslove s nekretninama ili poslovima gdje Vam je potrebno puno fizičke energije ili unutarnje snage da biste ostvarili svoje ciljeve. Što god da se događa, morate znati da to je zbog veće svrhe svih, čak i ako trenutno ne osjećate tako. Možda ste započeli novi posao, a ne odvija se kako biste htjeli ili to može značiti da ne uspijevate postići životnu ravnotežu. Moguće je i da Vaše zdravlje malo pati kao rezultat da se previše snažno forsirate prema svojim ciljevima. Dolazi Vam povoljan period za transformaciju i imat ćete duboku jasnoću što trebate učiniti sljedeće. Krećete se prema mnogo boljim vremenima. Osjetit ćete ovaj duboki osjećaj dobrobiti i mentalnu ravnotežu. Koristite svoju intuiciju i ona će Vas uputiti kuda dalje i koje biste sljedeće korake trebali poduzeti.

Usredotočite svoju energiju na ono što stvarno želite, pa ako ste se malo raspršili svojim energijama, usmjerite je prema korisnijim poduhvatima. Jasno saznajte kamo idete. Promjene su neizbježne kako ulazimo u novu godinu. Sada je vrijeme da pokrenete stvari. Stoga nemojte dugo čekati, već danas nazovite savjetnicu Aminah na kodu 562, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite osobno predviđanje ciganicama, kako biste na vrijeme bili upoznati sa svim detaljima! 

Ciganice također govore o uspjehu koji ste zaradili svojim trudom i za to ćete biti nagrađeni. Stvarno ćete se igrati sa svojim snagama, kao rezultat promjene koje ćete napraviti. To će se odraziti na veće financijsko stanje.

Uspjeh i pozitivne promjene u ljubavi mogu blokirati negativne energije. Stoga svakako nazovite savjetnicu Evu na kodu 431 i savjetnicu Ziju na kodu 523, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koje će Vas provesti kroz ritual provjere čišćenja i zaštite kako ništa ne bi sprečavalo dolazak pozitivnih promjena u Vaš život! 

Facebook