Poruka ciganica za mjesec srpanj!

Poruka ciganica za mjesec srpanj glasi da trebate napraviti inventuru zadataka koje ste do sada odradili. Trebate napraviti analizu ponaosob svake faze života i analizirati što ste do sada postigli. Koje su to vještine koje ste uspješno svladali na ovom putu. Također trebate ispitati, ako ste negdje zapeli u razvoju, zašto se to dogodilo. Ovaj mjesec treba biti o prepoznavanju, ali isto tako i o otpuštanju.

Morate pustiti prošlost, oprostiti onima koji su Vas povrijedili i zamoliti Stvoritelja da ih pomiluje i da Vam oproste ako ste Vi nešto zgriješili.

Klikom OVDJE možete naučiti kako se radi analiza putem francuskih karata!

Ciganice također poručuju da trebate graditi Vašu samoprocijenu.

Svaki dan trebate ponavljati sebi koliko ste važni, jedinstveni i dragocjeni. Vodite brigu o sebi. Čitajte knjige o razvoju osobnosti, pronađite put ka sebi i pravi smisao Vašeg života. Ispitajte krećete li se pravim putem. Jesu li doista ovu sudbinu namijenili za Vas? Istinski ste sretni? Radite li zaista ono što stvarno volite? Doista ste okruženi s ljudima koji imaju pozitivan utjecaj na Vaš razvoj?

Ako želite znati značenje Vašeg života ili koji je Vaš zadatak na ovom svijetu, slobodno potražite nekoga od naših savjetnika na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, koji će Vam predviđanjem putem ciganica reći za što ste predviđeni u ovom životu.

Stoja, Stoja520, savjetnik, Astrosavjetnik,emisija, Novatv

Pročitajte naš članak o predviđanju sudbine putem anđeoskih karata! Kliknite OVDJE!

Kao što je gore navedeno, morate postaviti sebi pitanje jeste li zaista okruženi pravim ljudima. Ovu analizu morate odraditi i na Vašem partnerskom odnosu. Je li osoba koja je trenutno pored Vas zaista odgovarajući partner? Je li osoba od povjerenja, možete li uvijek računati na njega, hoće li Vam pomoći ako budete u nevolji?

Ako se borite s poteškoćama u partnerskom odnosu, ciganice su najbolji način za predviđanje koje će odgovoriti na sva pitanja vezana za ljubav. Napokon možete dobiti odgovore na Vaša pitanja i rasvijetliti skrivene tajne i probleme u vezi.

I pomoću tarot karti možete proreći Vaš dan! OVDJE možete saznati detalje!

Nazovite savjetnicu Slavicu Elu, kod 712 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob: 8,41kn/min koja će reći čak i ako Vam je partner potražio utjehu u nekom drugom.

lajk, astrosavjetnik, inozemstvo, Novatv, Asto centar, savjet, advisor, facebook, facebook stranica