Poruka ciganica za mjesec Srpanj!

Proricanje iz ciganica jedan je od najstarijih tehnika proricanja, a ako ste pristalica klasičnog proricanja, onda i Vi morate znati poruku ciganica za Srpanj!
Karte ciganice Vam obraćaju pažnju na jednu povoljnu poslovnu ponudu.
O svemu vodite računa i sve držite na oku, gradite i čuvajte postojeće odnose jer možete imati takve mogućnosti ovog mjeseca, koje Vam mogu dugoročno garantirati financijsku stabilnost i blagostanje, ali radi toga morate spretno koristiti kontakte i pametno ih proširiti.
Srpanj je pogodan za umjetničke aktivnosti. Ako osjetite talenat prema nečemu, onda stvarajte što više ovog mjeseca jer netko može zapaziti Vaš talenat i od toga možete imati i materijalnu korist.
Ovaj period nije povoljan za pravne i sudske slučajeve. Ako imate neki sudski spor, pokušajte odložiti suđenje za Kolovoz ili bar za zadnji tjedan Srpnja. Naši savjetnici će Vam reći kada ćete imati najsretniji period i kojeg dana će Vam donijeti povoljnu odluku, presudu.

Možete zatražiti i anđeosku pomoć za izračunavanje povoljnog perioda, zato koristite anđeosku kartu! Više o tome saznajte OVDJE!

Astro Savjetnik Gordana

Ako Vam netko na radnom mjestu želi učiniti zlo, to će mu i uspijevati ovog mjeseca. Zato se ne upuštaje, čak što više, izbjegavajte svađe, a karikaturu koju ste nacrtali o šefu sakrijte duboko u radni stol da ne bi naslutio njegovo postojanje, te da niste Vi njegov najodaniji čovjek.
Ako još uvjek nemate posla, onda morate biti pažljivi u drugom dijelu ovog mjeseca jer poslovna ponuda neće stići preko uobičajenog kanala, ali posao i novčana zarada će biti data.
Ako živite u partnerskoj vezi, onda na neka uzbuđenja i promjene ne treba računati u Srpnju. Međutim, ako ste usamljeni, onda napokon možete pronaći veliku ljubav. Vi morate napraviti nešto radi toga jer čekanje dosad nije donijelo svoje rezultate.
Napravite najučinkovitiju magiju za ljubav ili zatražite jedno osobno ljubavno proricanje iz ciganica od naših savjetnika.
Obratite pažnju na sitne znakove kao što je umor ili depresivan period. Idite na jednu detaljnu analizu sredinom mjeseca jer ako imate neku skrivenu bolest, to će se otkriti na najjednostavnijem ispitivanju.

Ako ste prema doktorskom pregledu zdravi, ali se i dalje osjećate umornim i iscrpljenim, onda najvjerovatnije imate prokletstvo ili urok na sebi. Kako to otkriti, saznajte OVDJE!

Ako se spremate na ljetovanje, osigurajte Vaše električne predmete jer prema proricanju ciganica, ono što se može pokvariti, to će se i pokvariti, što se može izgubiti, izgubiti će se, i što mogu ukrasti, to će nažalost i ukrasti. Prema kartama morate biti na oprezu, naročito sredinom i zadnjih dana ovog mjeseca.

Našli ste se iznenada u takvoj životnoj situaciji gdje se svaki problem tereti na Vama i ne znate što treba napraviti? Ako je tako, onda zatražite pomoć od savjetnice Zije, kod 523 na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

Puno više informacija možete dobiti na našoj facebook stranici!