Poruka ciganica za mjesec studeni!

Predviđanje ciganicama je ponovno sa Vama. Stigao je najmračniji mjesec u godini, studeni. Prosinac je mračniji, ali dolazi do promjene godišnjeg doba, pa se noći počinju skraćivati, što već predviđa da će se svjetlost roditi. Studeni je mjesec duhova i demona; vještice ovog mjeseca siju najviše prokletstva, stoga budite veoma oprezni!  

Anđeoske karte mogu odgovoriti na sva Vaša pitanja koja Vas muče, klikom OVDJE doznajte sve detalje! 

Predviđanje ljubavi jedno je od najvažnijih za mjesec studeni. Ovaj je mjesec sigurno za većinu osoba ugodan, ali, nažalost, muškarci mogu imati problema. Sada lako mogu pronaći ljubavnicu, zavođenje funkcionira, kao i ljubavno proricanje i magija. Trebate voditi računa o svom partneru ako osjetite da se na sceni pojavljuje druga ženska osoba. Ne smijete vjerovati ni svojoj najboljoj prijateljici kada je u pitanju ljubav! Ako niste u vezi, pri novom poznanstvu obratite pažnju da li je ta osoba neovisna. Sada bi svi mogli biti u iskušenju i flertovati. Možete pristati na igru, ali ne očekujte puno od nje! 

Astro Savjetnik Gordana

Prorecite svoj dan pomoću tarot karte, klikom OVDJE doznajte kako! 

Osjećate zlu ljubavnu magiju koja utječe na Vašeg partnera? Možda se netko nalazi u pozadini? Nazovite savjetnicu Aminah na kodu 562, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja može neutralizirati čak i najjaču ljubavnu povezanost!

Zapanjujuća predviđanja u 2019., brzo kliknite OVDJE

U materijalnom smislu, ciganice ne predviđaju vrlo dobre stvari. Bolje je da malo zategnete uzde. Ne biste smjeli trošiti na nepotrebne stvari, čak i ako si to možete priuštiti. Poštivanje Zemlje važno je ovog mjeseca. Iza većine ciganskih karata stoji značenje Zemlje, jer je i sama Zemlja put u romskoj kulturi. Stoga, poštujte usnulu prirodu, volite sebe i planet, na taj način preuzimate dobru karmu na sebe. Predviđanje karme je najefikasnije upravo sa ciganicama, što nije slučajno tako. Istočno podrijetlo je ključno za ove karte. Ako prihvatite savjete na koje Vas ciganice upozoravaju, u budućnosti Vam neće nedostajati novca! 

Facebook