Poruka ciganica za mjesec svibanj!

Poruka ciganica – U životu se ništa ne događa slučajno. Ovog mjeseca, prema poruci ciganica, istina se treba obistiniti i trebate se suočite sa surovom istinom. Puno teških godina stoje iza Vas, kroz puno poteškoća ste već prošli do sada u životu, ali prema proricanju ciganica, ovaj negativan period se bliži kraju. S obnovljenom snagom i čistim energijama trebate započeti mjesec svibanj.

Strahujete što Vas očekuje u ljubavi? OVDJE pogledajte kakva će Vam biti 2017. godina na ljubavnom polju!

Nemojte više gubiti ni snagu ni vrijeme. Ne smijete dozvoliti da Vam laži kontroliraju svakodnevni život.

Bilo koliko da Vam je duša čista i da ste dobra osoba, u vama se nalazi puno negativnih osobina od kojih se polako trebate oslobađati. Prema proricanju iz ciganica, tijekom mjeseca svibanj morate izabrati tu jednu osobinu na koju su se mnogi Vaši poznanici žalili tijekom proteklih godina. Može to biti vrlo teško, ali morate se osloboditi te loše navike.

Prokletstvo se može otkriti i pomoću ciganica! Pogledajte ove detalje OVDJE!

Ova odluka će Vam pomoći da iskusite bezbrižnu sreću i zakoračite u život s ravnotežom.

Tonka , Tonka 126 , Savjetnici, Astrosavjetnik, Novatv

Sljedeća poruka ciganica je da morate okrenuti leđa tužnim događajima iz prošlosti jer, ako želite krenuti dalje i nepredovati, treba se osloboditi od loših osjećaja, sjećanja, koji Vas spriječavaju u spiritualnom razvoju. Uvijek postoje nova vrata, nove mogućnosti. Ne trebate biti ezoterični stručnjak kako biste znali da Vam život bude bolji.

Može li i Vaš horoskopski znak steći puno novca? Saznajte OVDJE!

Ne smijete zaboraviti da umjesto Vas nitko ne može napraviti prve korake ka promjeni. To je Vaš život, Vi ga formirate i jedino ga Vi možete promijeniti. Prema poruci ciganica, ne smijete od drugih očekivati rješenje. Život će Vam biti upravo takav kako Vi to želite. Možete zatražiti pomoć kako biste ostvarili Vaše ciljeve, ali ne očekujte rješenje u potpunosti od drugih.

Ako pozitivno i svjesno gledate na svijet, onda dobro znate da uvijek može biti malo bolje, ljepše i sretnije. U Vašim rukama se nalazi ključ na putu ka sreći, samo ga trebate iskoristiti!

Stojite pred sudbinskim mjesecom, a samo od Vas zavisi hoće li krenuti ka pozitivnim ili negativnim promjenama! Zatražite pomoć od savjetnica Katje, kod 421 i Sanje, kod 389 na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i idite na sigurno, stojite pred budućnosti koji Vam omogućava financijsku stabilnost!

lajk, astrosavjetnik, inozemstvo, Novatv, Asto centar, savjet, advisor, facebook, facebook stranica