Poruka ciganica za mjesec svibanj!

Poruka ciganica – Pripremili smo za Vas općenito proricanje ciganicama koje unaprijed pokazuje što se generalno očekuje tijekom ovog mjeseca. Kakav će biti Vaš mjesec, naravno, ovisi o Vama, a ciganice samo pružaju upute i savjete u kojem pravcu biste trebali ići.  

Ukoliko želite saznati Vašu osobnu analizu, obratite se našim savjetnicima u Astro centru, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koji je dostupan od 0 do 24, gdje možete dobiti sve informacije!

Proricanje anđeoskim kartama, detaljnije OVDJE

Prema kartama se pokazuje da ćete najbolje proći ako se oslobodite misli u kojima smatrate da nikad nećete dobro živjeti. Naime, ciganice točno ukazuju da se morate osloboditi negativnih faktora, misli i svega što Vas vuče unazad. To se odnosi i na međuljudske odnose. Svibanj je mjesec ljubavi i to je istinito i za Vas. Prekinite one veze koje ne funkcioniraju i isključite iz svog života one osobe koje u Vama bude samo loše osjećaje.

Ako napravite mjesta za nove stvari, one će sigurno stići i u Vaš život. Ako nemate mjesta za nešto novo, onda neće do Vas stići niti mnogo novca niti ljubav.

Prorecite Vaš dan pomoću tarot karte, za sve detalje kliknite OVDJE

Ipak je sada vrijeme da se pripremite za jedan mjesec koji i u Vaše srce donosi proljeće. Sada je došlo vrijeme da izbacite iz sebe sav bijes, neugodnosti, tugu, negativne misli i energije. Ako ste to učinili, ciganice potvrđuju da će do Vas stići više novca, prava ljubav, ili u postojeći partnerski odnos harmonija i mir ako Vam to nedostaje.

Klikom OVDJE doznajte koja su to tri zapanjujuća predviđanja u 2019.! 

Ciganice Vas mole za dvije stvari: potražite drugo radno mjesto ako niste zadovoljni sadašnjim, jer sada sigurno možete pronaći bolji posao.

Zatim: provodite što više vremena na svježem zraku jer će to imati pozitivan utjecaj na Vaše tijelo, ali i dušu, a to također pomaže i da se oslobodite svih negativnosti. A to je sada najbitnije.

Sigurno i Vi imate bitna pitanja, o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Ciganice će sve pokazati, čak i one stvari o kojima ne želite čuti, ali ih morate saznati! Obratite se savjetnici Taniji na kodu 555 i savjetnici Zrinki na kodu 524, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koje će Vam biti od pomoći!

Facebook