Poruka ciganica za mjesec travanj!

Poruka ciganica i proricanje putem istih će Vam biti od koristi jer Vas karte žele upozoriti i sačuvati od gubitka tijekom ovog mjeseca.

Pomoću ciganica možete otkriti postoji li prokletstvo nad vama, sve detalje doznajte OVDJE

Prema proricanju ciganicama ovog mjeseca trebate obratiti pozornost na električne uređaje te pažljivije rukovati s njima. Slijedite navedene sigurnosne upute, čak i ako ste već upoznati sa sličnim proizvodima, jer postoji mogućnost kvara.  

Ne ostavljajte bez nadzora svoje vrijednosti, jer se posebno sredinom mjeseca pokazuje mnogo krađa i sezona provala u kuće. Navedeno ne treba nužno značiti da će nepoznata osoba ući u Vaš dom, jer to može biti prijatelj ili član obitelji koji će otuđiti neki nakit ili zaboravljeni predmet na stolu.

Imate li razloga vjerovati kako će Vas netko oštetiti? Ili osjećate da postoji netko u Vašoj blizini kome ne možete vjerovati? Ako je odgovor potvrdan, obratite se savjetnici Lauri na kodu 105 064/ 600 – 076 fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam napraviti anđeosku zaštitu kako biste izbjegli sve loše događaje!

SUDBINA NA DLANU Vam je nadohvat ruke!

Nepozvane osobe mogu se pokušati ugurati i na ostala područja Vašeg života. U ljubavi to može biti pojavljivanje treće osobe. Postoji mogućnost da Vas netko želi osvojiti, kao i Vašeg partnera. U svakom slučaju to ne smijete dopustiti!

Stoga nazovite savjetnicu Zrinku na kodu 524 064/ 600 – 076 fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam napraviti ritual zaštite kako treća osoba ne bi uništila Vašu vezu!  

PRORICANJE anđeoskim kartama je na ovom linku

No ciganice sadrže i dobro proricanje za Vas. Pokazuje se pozitivan preokret na poslu. Ako ste već zaposleni, nije isključena mogućnost unaprijeđenja, dok se za nezaposlene pokazuje uspješno dobivanje posla. Ovaj novi posao će za Vas svakako biti napredak u odnosu na prethodni!

Obratite pažnju i na članove obitelji, jer će djeca imati mnogo sreće ovog mjeseca. Uz to, ciganice pokazuju kako možete imati mnogo sreće na Loto igrama ako zamolite svoju djecu da Vam kažu sretne brojeve!

U travnju se pokazuje više značajnih događaja koji će uvelike utjecati na razvoj Vaše sudbine. Petak 13. je vrlo važan datum i u smislu velike sreće koju Vam može donijeti ovaj datum! Doznajte kako baš Vi možete biti najsretnija osoba u travnju! U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Vera na kodu 419 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min.!

Facebook