Poruka ciganica za ožujak!

Ciganica – Prema proricanju ciganicama, mjesec ožujak predstavljaju karte: Nada i Želja. Ove karte donose nove šanse, ali svakako Vas podržavaju u onome što ste do sada odgađali. Do sada već trebate imati planove za 2019. godinu, što biste željeli ostvariti i što trebate učiniti za to. Prema proricanju ciganicama, ako budete išli ovim putem, možete mnogo napredovati tijekom ožujka. Podržavaju Vas energije proljeća, samo trebate skupiti hrabrosti. Trebate zatražiti ljubavno proricanje ciganicama ili nekom drugom tehnikom, jer se na ovom području pokazuje dvojnost u kartama. To znači da će vaga na jednu stranu prevagnuti, ali iste su šanse i za dobru stranu, ali i za lošu.

Što se tiče zdravlja, ciganice pokazuje neiskrenost i opasnost. Budite jako oprezni, odradite ritual čišćenja i što više meditirajte!

Tu se još nalazi i karta novca, ali su oko nje druge karte koje ukazuju na gubitak. Stoga u rano proljeće trebate odraditi ritual zaštite. Cilj je stabilnost i izbjegavanje gubitka.

Astro Savjetnik Gordana

Morate ozbiljno shvatiti značenje ciganica, jer ste još u periodu stvaranja. Ovaj period određuje cijelu godinu.

Ako želite biti uspješni u 2019., nemojte dugo čekati za promjene. Sada povratite kontrolu nad svojim životom, jer Vas podržavaju karte Želje i Nade.

Početkom proljeća Vam predlažemo rituale zaštite, posebno za financije i ljubav. Naši stručnjaci Vas čekaju spremni. Ako ste već dobili zaštitu, onda je vrijeme da započne serija Vaših uspjeha. Samo danas možete zatražiti magiju za serijske dobitke. Do ponoći ćemo Vam otkriti tajne detalje!

Proricanje anđeoskim kartama, detaljnije OVDJE

Prorecite svoj dan pomoću tarot karte, za sve detalje kliknite OVDJE

Tri zapanjujuća predviđanja u 2019., detaljnije OVDJE

Proljeće je na vratima i konačno započinju velike prilike i razdoblje uspjeha! Prema kartama, ovo je jedna bolja godina i očekuje Vas bolji život tijekom 2019.! Ako želite doznati što Vas očekuje u ovoj godini, nazovite savjetnicu Zrinku na kodu 524 i savjetnicu Taniju na kodu 555, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koje će Vam odraditi proricanje putem ciganica!

Facebook