Poruka ciganica za prosinac!

Poruka ciganica za prosinac – Prema proricanju ciganica obratite pozornost na svaki mali detalj, pogotovo početkom mjeseca jer možete propustiti priliku za novi posao ili prihod u obliku novca.
Budite ljubazni prema svima koje ste sreli jer ne znate tko je tajanstveni dobronamjernik.
Osoba koja će Vam pomoći uopće Vam neće u početku biti simpatična. Pitajte naše savjetnike za čišćenje prokletstva ako osjećate da imate previše problema, a ne znate što ih uzrokuje!

OVDJE možete pročitati kako možete saznati da postoji prokletstvo nad Vama!

Prema proricanju ciganica sreća će Vas izbjegavati tijekom cijelog mjeseca. Što god započeli, početak će biti vrlo dobar, ali do kraja ne uspijeva u potpunosti sve tako kao što ste planirali.
Ako živite u vezi možete očekivati manje sporove. Malo vremena imate jedno za drugo zbog čega nastaje napetost i svađa.
Prema ciganicama žena treba biti pametnija i popustiti. Pitajte za proricanje ljubavi putem ciganica ili pogledajte Vi sami što možete očekivati.

I tarot karte Vam mogu točno pokazati što možete očekivati na polju ljubavi. Smjernice možete dobiti OVDJE!

Poruka ciganica za prosinac- na poslu možete računati na sukobe ako imate posao. Ako nemate posao, možete biti dio spora u vezi posla.
Izbjegavajte pesimistične ljude i one koji uvijek imaju neki dobar savjet za Vas. Ovaj mjesec Vas očekuje puno odluka, nemojte dopustiti da netko utječe na njih. Ako se odlučite na nešto, trebate biti 100% sigurni da je to bila Vaša odluka.

Gordana 311

Ako imate želju koju već duže vrijeme ne možete ostvariti, pročitajte OVDJE naš članak i saznajte što trebate činiti!

Ojačajte Vaše pouzdanje, oblačite se moderni tako da se osjećate dobro u Vašoj koži. Ako ste još uvijek sami, sredina prosinca je najbolje vrijeme za potragu partnera.
Ciganice Vas potiču da počnete voditi dnevnik. U prosincu ćete biti toliko zauzeti, mnoge stvari će vam se dogoditi da ćete imati što pisati u Vaš dnevnik. Ciganice pokazuju da svakodnevno morate napisati barem par redova. U ožujku ćete shvatiti zašto ste ga baš tada trebali početi pisati.
Nemojte nikome posuditi novac, pogotovo ne pred punim mjesecom jer taj novac nećete dobiti natrag iduće godine.
Predviđanje ciganica pokazuje da trebate više vremena provoditi u društvu djece jer na pitanja koja izazivaju zabrinutost kod Vas, oni znaju odgovor. Samo ih promatrajte i slušajte, rješenje će stići u neočekivanom trenutku.

Želite dobiti pouzdane odgovore na Vaša pitanja? Pitajte ciganice za pomoć! Nazovite savjetnicu Stoju, kod 520 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, koja je iskusni profesionalac!

lajk, astrosavjetnik, inozemstvo, Novatv, Asto centar, savjet, advisor, facebook, facebook stranica