Poruka ciganica za siječanj!

Poruka ciganica – Prvi mjesec u godini određuje cijelu 2018. godinu, stoga nije svejedno kakve će kvalitete biti siječanj. Uz to, važno je da pratite poruku ciganica jer ćete doznati i važne informacije za svoj život. Ovog mjeseca imate mogućnost postaviti temelje sreće za cijelu godinu. Ako osjećate da ste uočili važne detalje ili informacije iz karata, nazovite naš Astro centar, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i kod nekoga od naših stručnjaka zatražite detaljnu analizu!

POMOĆU CIGANICA Vam otkrivamo još nešto važno!


 

Karte zdravlja: poklon, vjernost i list:

Neke navike za Vas mogu biti korisne navike. Kako biste sačuvali svoje zdravlje bitno je da uvedete neke promjene i zdrave navike u svoj život. Posvetite više vremena spavanju, zdravoj prehrani te fizičkim aktivnostima. Postoje dvije karte koje predviđaju epidemiju gripe. Stoga budite jako oprezni. Karta poklona pokazuje zarazne bolesti, no također i karta lista. Trebate prihvatiti savjete svojih najmilijih kada je riječ o Vašem zdravlju!  

SAZNAJTE kako pročitati sudbinu iz dlana!

Astro Savjetnik Gordana

Karte ljubavi: kontinuitet, nesreća i suparnik:

Proricanje ciganicama za mjesec siječanj izuzetno je loše za područje ljubavi. Sada trebate jako pripaziti, posebice ako Vaša veza nije čvrsta i stabilna. Postoji velika mogućnost da će se pojaviti treća osoba, no i mogućnost da to izbjegnete. Samo trebate obratiti pažnju da ne ulazite u veće rasprave s partnerom. Međutim, karta jasno pokazuje da dolazi do nesreće ovog mjeseca. To je suparnik koji kroz približavanje Vama želi uništiti Vašu vezu. Stoga je važno da izbjegavate svađe kako Vaš partner ne bi potražio utjehu u drugoj osobi što ćete teško moći spriječiti. No ako dođe do te situacije, obavezno nazovite savjetnicu Lauru na kodu 105, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja može zaštititi Vašu vezu uz ljubavnu zaštitu! Uz to, zamolite je i detaljnu analizu i proricanje za ljubav putem ciganica jer to može mnogo pomoći!

OVDJE smo za Vas pripremili proricanje uz anđeoske karte!

Karte novca, karijere i sreće: svećenik, novac i želja:

Ovog mjeseca ne vjerujte praznim obećanjima. Naime, pokazuje se kako možete potrošiti više novca nego bi trebali, odnosno kupiti proizvode čiju kvalitetu nećete znati realno procijeniti. Na poslu nemojte biti skromni. Preuzmite zasluge za svoj trud i rad jer sada imate priliku ostvariti svoje ciljeve ako uložite dovoljno energije. Karta novca ne označava samo više novca nego i prisutne energije koje trebate iskoristiti za ostvarenje želja. Poruka ciganica vrijedi ako ste zaposleni, jer se odnosi na napredovanje na poslu. U svim ostalim slučajevima ulaganje energija se odnosi na područje sreće. No što to znači? To znači kako je ovo razdoblje idealno da zatražite magiju za sreću. Kao što smo spomenuli na početku članka, mjesec siječanj je od važnosti za cijelu godinu! Stoga nazovite savjetnicu Vlatku na kodu 466, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite tajni ritual za privlačenje sreće u 2018. godini! Nećete požaliti jer su ove karte veoma jake!    

Ciganice će direktno pokazati pravu osobu za Vas. Zatražite osobno proricanje iz ciganica jer i Vi možete biti među onim ljudima koji će uz pomoć ciganicama spriječiti bilo kakav negativan događaj ili nesreću! Obratite se savjetnici Tonki na kodu 126 ili Zrinki na kodu 524, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min.!

Facebook