Poruka ciganica za siječanj!

Ciganice su jedna od karti o kojima se najviše raspravlja, naime, simboli na njima uopće nemaju veze s Romima. Jedan od razloga je da su Romi putnici gatali imućnim ljudima koji su imali svoj posjed, dok je drugi razlog da su Romi bili narod koji su prenosili narodne mudrosti tako da se u kartama nalaze hermetički simboli koji su skriveni kroz svakodnevne likove.

Tijekom proricanja ciganicama za siječanj možete saznati bitne informacije, naime, ima karti koje ukazuju na važne stvari u ovom mjesecu i imaju veliki značaj. Ako Vama izađu baš ove karte za određena područja, tada možete biti sigurni da siječanj za Vas donosi promjene, ali je pitanje jesu li to dobre ili loše promjene za Vas?

 

NOVAC
Vojnik
Poruka ciganica Vas upozorava da se morate usredotočiti na posao ako želite promjene na području financija. Možete biti sigurni da će Vam se pružiti više mogućnosti za to, ali isto tako ova karta pokazuje da možda imate blokade na sebi. U ovom mjesecu morate se osloboditi tih blokada uz pomoć naših savjetnika.

Zanima Vas što Vam donosi budućnost? Ako želite saznati kako sebi proricati iz karti, OVDJE pročitajte više!

 

Sudac
Trebate donijeti odluke i treba Vam velika sreća jer Vas očekuje vrlo težak period u financijama. Značenje ovih karti je usko povezano sa ostalim kartama, ali ako ovu kartu izvučete u prvom mjesecu, tada označavaju jako ozbiljne poteškoće. Ako ih Vi želite spriječiti, nazovite naše stručnjake.

Karta sreće
Na ovoj karti je Boginja Fortuna, a to je karta Zemlje i plodnosti. Poruka ciganica je uzvišena, to uopće nije tipičan simbol kod Roma jer je to grčka Boginja. Bilo tko da je sastavio ciganice, ta osoba je bila upućena u antičku kulturu i hermetiku. Ako ste izvukli ovu kartu za ovaj mjesec, možete očekivati sretan period u financijama. Vrijedi sada pozvati naše stručnjake ako želite saznati više o tome.

Imate pitanja vezano za otkrivanje prokletstva? Ciganice imaju sve odgovore, pročitajte više o tome OVDJE!

 

bogatstvo, buddha, Astosavjetnik. savjetnici, advisor, najbolji u hrvatskoj, Novatv

 

 

LJUBAV
Karta Udovice
Ne mislite da ova karta automatski nosi značenje samoće jer udovica nosi suprotno značenje od udovca. Jedna karta se odnosi na razvoj, a to je udovica, dok je drugi za propadanje. Ako ste Vi dobili ovu kartu, prema značenju ciganica sada u siječnju trebate si tražiti ljubav jer samo tako možete imati rezultate. Jako je bitno tko će Vam raditi ljubavno proricanje ciganicama jer to mora biti stučna osoba koja zna pravilno upotrebljavati karte.

Radost
Jako bitna karta, ako je izvučete ovog mjeseca, tada ćete prema ciganica pronaći onu pravu osobu za Vas. Ali ako ste već u vezi, može označavati ljubomoru i rasprave. Ako nazovete naš Astro centar, prije proricanja ljubavi naši savjetnici će pitati jeste li u vezi ili ne jer značenje karti točno mogu odrediti na osnovu tih informacija. Ako izvučete ovu kartu, a nemate partnera, nazovite jer od nas možete saznati gdje ćete pronaći Vašu istinsku ljubav.

 

Želite saznati što Vas očekuje u siječnju? Onda možete zatražiti proricanje ciganicama specijalno samo za Vas jer uz njihovu pomoć možete spriječiti više problema i ugrabiti više mogućnosti za Vas. Nazovite savjetnice Karlu, kod 997 i Zrinku, kod 524 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, koje će Vam dati sve upute i prenijeti savjet karti.

 

 

Naši stručnjaci su dostupni čak iz inozemstva na brojevim telefona:

savjet, onozemstvo, Najbolji savjetnici u Hrvatskoj, Astrosavjetnik

 

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv