Poruka ciganica za srpanj!

Poruka ciganica – Pripremili smo za Vas proricanje ciganicama za mjesec srpanj. Ovog mjeseca su naši stručnjaci upotrijebili tehniku proricanja ciganicama te tako doznali što Vas očekuje u srpnju.

Prve dvije karte koje su ispale su neočekivana radost i velika sreća. Mnogi od Vas su već upoznati sa značenjem tih karata.

MJESEČEV KALENDAR za Loto dobitke Vam je nadohvat ruke! 

No sada ćemo pogledati analizu kombinacije ovih dviju karata koje su izvučene baš za ovaj mjesec. Dvije najvažnije karte je slijedila i karta upozorenja, odnosno karta Lopova.

OVDJE doznajte koji horoskopski znakovi trebaju biti na oprezu u 2018.! 

Nažalost, ta karta ukazuje na jednu veliku opasnost. Naime, velika radost i sreća se teško ostvaruju u slučaju ako nakon njih slijedi i karta Lopova!  

Svi znate da je sada sedmi mjesec, a to je mjesec velikog novca i velikih dobitaka. Upravo to potvrđuju i prve dvije karte. Najčešće te dvije karte predviđaju Loto dobitke i glavne nagrade. S obzirom da se pojavila i karta lopova, to sve možete i izgubiti. Već danas zatražite savjet naših stručnjaka. Osobama koje igraju Loto ili igre na sreću, uvijek je potrebna i zaštita!

Ne zaboravite kako statistike pokazuju najviše dobitnika za mjesec srpanj. Ako sada igrate igre na sreću te uzmete u obzir i upozorenje ciganica, ne dozvolite da netko drugi uzme ispred Vas Vaše dobitke.

OTKRIVAMO Vam zanimljiva predviđanja za 2018.!

Uz sve navedeno, trebate obratiti pažnju i na zdravlje, a na to ukazuje karta Suca. Veoma je važno da unosite dovoljno tekućine i vitamina u svoj organizam. Na to trebate obratiti pažnju svakog dana!

U mjesecu obilja trebate naučiti molitvu arkanđela Ariela koja je vrlo efikasna i donosi rezultate! Ako ne znate kako, na raspolaganju su Vam naše stručnjakinje, nazovite savjetnicu Mirtu na kodu 613 ili savjetnicu Dijanu na kodu 449,  064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koje će Vam u tome pomoći!

Facebook