Poruka ciganica za studeni!

Karte ciganice poručuju da u studenom morate biti spremni na najgore.
Nažalost, mogla bi biti ugrožena tri važna životna područja. Od napada se možete zaštititi samo ako ste na njih spremni.
Ciganice također predviđaju da na području ljubavi ne možete očekivati ništa pozitivno ako ne zatražite zaštitu za svoj odnos. Nazovite savjetnicu Vlatku na kodu 466, 064/ 600 – 076, fix:6, 99kn/min, mob:8, 41kn/min., i zatražite je najjaču zaštitu za ljubav.

Klikom OVDJE doznajte kako proreći dan uz pomoć tarot karata!

Mnogim odnosima ovog mjeseca dolazi kraj. Prekidi su konačni i bez mogućnosti pomirenja. Ako ste bili nevjerni svom partneru, postoji opasnost da sve izađe na vidjelo. Pripazite kako ne biste nekoga jako povrijedili.
Tijekom studenog ne ulazite u nove odnose. Ti bi odnosi bili kratkotrajni, a Vaša uložena energija uzaludno potrošena.
Zatražite talisman zaštite za međuljudske odnose i za ljubav u Astro centru kod savjetnice Zrinke na kodu 524, 064/ 600 – 076, fix:6, 99kn/min, mob:8, 41kn/min., kako biste lakše prevladali ovo razdoblje.

Možete očekivati i poteškoće u financijama, tek dobivenu plaću morat ćete neočekivano potrošiti. U našem Astro centru možete zatražiti magiju za novac koja će zaštititi Vaše financije. Također izbjegavajte bilo kakve investicije ovog mjeseca i ne posuđujte novac jer Vam neće biti vraćen ove godine.

Ezoterični kalendar

 

Igre na sreću igrajte samo ako imate svoje osobne dobitne brojeve. Brojeve možete zatražiti od naših stručnjaka u bilo koje vrijeme na broj telefona: 064/ 600 – 076, fix:6, 99kn/min, mob:8, 41kn/min.

OVDJE pročitajte zanimljiv članak o prirodi koja se pobunila! 

Vaše zdravstveno stanje će stagnirati. Nemojte poduzimati ništa na svoju ruku, ako Vaš liječnik ne odluči suprotno. Izbjegavajte nove vrste dijete ili konzumiranje različitih vitamina.
Unatoč željama, pokušaj smanjenja tjelesne težine odgodite za prosinac. Počnete li dijetu sada, moglo bi doći do bumerang–efekta pa bi se kilogrami mogli vratiti, možda i više nego što ste ih izgubili.
Postoje situacije koje ste do sada odgađali i nikako da ih riješite? Morate to napraviti još ovog mjeseca, ne smijete ih prenijeti u 2018. godinu! Ako ne možete sami i potrebna Vam je pomoć u rješavanju, nazovite savjetnicu Ziju na kod 523, 064/ 600 – 076, fix:6, 99kn/min, mob:8, 41kn/min.

 

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva:

Brojevi za inozemstvo

 

 

lajk, astrosavjetnik, inozemstvo, Novatv, Asto centar, savjet, advisor, facebook, facebook stranica