Poruka ciganica za travanj!

Poruka ciganica – Uz pomoć ciganica, naši stručnjaci su pogledali što Vam donosi i ovaj mjesec.  

Poruka ciganica za travanj je vrlo šokantna. Također je i strašna na jednoj određenoj razini. Karta za kartom, svaka je ukazivala na upozorenje, zloslutne karte su se redale jedna za drugom. Govore o tajnama, sumnjama, lažima i izdaji.

Proricanje anđeoskim kartama, detaljnije OVDJE

Savezi prijateljstva, brakova se raspadaju. Prema ciganicama, očekuju se iznenadni, neočekivani loši događaji u zapanjujućoj velikoj količini.

Nakon što su više stručnjaka pogledali karte, došli su do iznenadne odluke.

Proricanje pomoću tarot karti, za sve detalje kliknite OVDJE

Astro Savjetnik Gordana

Ne žele dopustiti da se izgubi ravnoteža. Činjenica je, da osoba koja želi napustiti loš odnos, ne smije se zadržati. Ali ono što se može spasiti, pozitivno i vrijedno, ne smije se izgubiti!

Ono što možemo učiniti u ovom slučaju, je višestruki zaštitni krug sličan spirali. Večeras u 19h počinjemo s registracijom. Cilj je da što više ljudi sudjeluje u ovoj zaštiti i potvrde svoju registraciju. Sve što je sada potrebno je Vaše ime, dob i koliko članova obitelji imate.

Koja su to tri zapanjujuća predviđanja za 2019. godinu? OVDJE doznajte sve detalje! 

Prilikom registracije trebate reći točan broj članova obitelji, ne smijete iskriviti stvarnost, ali možete pomoći i prijateljima, kolegama koje su Vam važni. I oni mogu biti dio pozitivne energije.

Prijavite se što je prije moguće, jer trebamo postići visok broj prijavljenih u roku od 24 sata!

Zapamtite, ovo je u itekako u Vašem interesu, jer Vi i Vaši voljeni sada možete biti u opasnosti!

Nemojte misliti da Vam se ništa loše ne može dogoditi! Već danas se obratite našim stručnjacima, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koji će Vam vrlo rado pomoći!

Imate pitanja? Trebate donijeti neke važne odluke i ne znate što činiti? Zatražite pomoć od najpouzdanijih karata koje će Vam sve točno reći, odluka koju morate donijeti i koliko će to biti korisno za Vas! U našem Astro centru Vas čekaju savjetnica Tanija na kodu 555 i savjetnica Zrinka na kodu 524, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min.!

Facebook