Poruka ciganica za veljaču!

Poruka ciganica upozorava na veliku promjenu u dimenziji koja počinje 22.02. Vrata dimenzije će biti otvorena točno dva dana kada vrijedi odraditi magične rituale za privlačenje novca. Pitajte za pomoć našu savjetnicu Katju na kodu 421 koja će Vam odraditi ritual još danas.

Sljedeća ovakva vrata dimenzije se otvaraju 11.11., ali pošto je to u drugoj polovici godine, sada i kroz ova vrata trebate proći.

Karta lopova Vas upozorava da netko može ukrasti Vašu priliku. Ne mislim na neku dragocjenost ili novac, nego na priliku za unaprijeđenje, ljubav muškarca ili ideju s kojom možete zaraditi puno novca ako ju provedete.

Ciganice Vas upozoravaju da budete na oprezu, Vaše ideje ne otkrivajte nikome čak ni najbližem prijatelju. Nažalost, prema kartama, Juda se nalazi među Vašim bliskim prijateljima koji će Vam okrenuti leđa kako bi došao do novca. Možda je to jedno karmičko iskustvo koje ste donijeli iz prethodnog.

Klikom OVDJE možete saznati sve o analizi sudbine pomoću anđeoskih karata!

 

Ciganice Vas također upozoravaju da ne prikupljate sitan novac, sve što ste do sada prikupili, ukrupnite. Nikada nemojte kod sebe imati više od 10 kovanica. Kovanice privlače energije sitnog novca što znači da često možete dobiti manje novca i što Vam neće biti dovoljno za sve.

Poruka ciganica Vas upozorava i na polju ljubavi. Upozorava Vas da pripazite na partnera jer se ovog mjeseca može pojaviti treća osoba u Vašem odnosu.

Ako ste i do sada sumnjali, nazovite savjetnike kako biste ojačali ili potvrdili Vaše sumnje, ali svakako trebate uliti čistu vodu u čašu.

Klikom OVDJE pomoću tarota otkrijte je li on prava osoba za Vas!

 

najbitnije, pitanje, prijateljstvo, ljubav, novac, savjet, savjetnici, astro, Astrosavjetnik, novatv

 

 

 

Predviđanje ciganica možete koristiti i za analizu zdravlja, kao i pitati naše savjetnike za pomoć, što će odraditi samo za Vas. Općenito poruka ciganica je da, ako osjećate bilo kakvu bol ,ne uzimate odmah lijekove protiv bolova, ostavite da se otkrije koliki je prag boli. Ako je bol nepodnošljiva bez lijekova, obratite se odmah liječniku.

Ciganice Vas također upozoravaju i na polju posla i to da ne pravite nepromišljene izjave na poslu jer ga možete izgubiti. O planovima za rađanje djeteta ne pričajte nikome, čak niti osobi kojoj vjerujete.

Ovog mjeseca nemojte kupovati nikakav električni uređaj jer može doći do oštećenja, a dobivanje jamstva je težak i dugačak proces.

Pročitajte što više ezoterično tematskih članaka i produbite Vaše znanje jer Vam kasnije mogu biti od koristi. Počnite sa ovim člankom OVDJE!

 

Želite odgovore na pitanja vezana uz ljubav, posao ili financije? Konkretne odgovore i rješenja Vaših problema dat će Vam Ciganice! Naše savjetnice su najbolje u tumačenju Ciganica, obratite im se za pomoć već SADA na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

 

 

Naši stručnjaci su Vam na raspolaganju i iz inozemstva na brojevima telefona:

 

Brojevi za inozemstvo

 

 

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv