“Prije nego što sam postao milijunaš, sanjao sam sljedeće!” – Istinita priča

Snovi za dobitak – Mnogi sanjaju o budućnosti na mnogo načina. U ovom slučaju, plemenitija sila, bogovi od Vas traže da izdržite i da ne odustajete ili Vas upozoravaju na nešto važno. Mnogi su stekli svoje bogatstvo na različite načine. Ovo Vam pišemo iz razloga jer ste možda i Vi imali slično iskustvo kako biste znali što trebate činiti. Trebate prepoznati snove koji žele promijeniti Vaš život, kao i snove koji ukazuju na priliku koja donosi novac. Upravo iz tog razloga trebate pažljivo pročitati sljedeću priču!

Klikom OVDJE doznajte sve detalje o moćnoj magiji za dobitak! 

Napomena: imena i mjesta su promijenjena iz sigurnosnih razloga!

Marija je bila siromašna žena pred mirovinom. Izgledalo je da je čeka i otkaz na radnom mjestu te nije bila sigurna hoće li uspjeti zadržati četverosatno radno mjesto. Živjela je teškim životom, boreći se svakodnevno, a uz to je rješavala i kredite svoje djece. Ipak, nikada nije pomislila na to da odustane, uvijek je vjerovala kako će uslijediti promjena u njenom životu. Došao je i dan kada joj je na poslu rečeno da je otpuštena. Tada je Marija postala vrlo očajna. Ovaj slučaj se desio na večer svetog Ivana. Marija je nakon toga imala problema sa spavanjem, ali umor i iscrpljenost su je preplavili.

Kliknite OVDJE i doznajte kako možete postati milijunaš! 

Utonula je u dubok san i vidjela je sljedeće. Najprije se našla na željezničkoj stanici gdje je čekala vlak. Zatim je ugledala strojovođu te ga upitala gdje se nalazi. Strojovođa joj je odgovorio da je u Zagrebu, ali da odavde može otputovati i u Las Vegas. Strojovođa joj se nasmiješio i ponovio: “Vi sada morate otputovati u Las Vegas!”

Odjednom je začula “Pažnja! Pažnja! Vlak iz Zagreba uskoro kreće za Las Vegas! Molim Vas da pažljivo pročitate brojeve na svojim kartama, jer oni određuju mjesto sjedenja!”  

Ava, Ava 447, tarot, ljubav, posao, zdravlje

OVDJE možete doznati kojim danima možete osvojiti dobitak u 2018.! 

Marija se probudila iz sna puna nevjerice. San je vrlo utjecao na nju. Tada je odlučila nazvati broj Astro centra koji je vidjela na TV-u. Bila je spojena stručnjaku koji tumači snove. Ispričala je što je sanjala, a stručnjak je odmah znao značenje tog sna. Bio mu je potreban njen datum rođenja i brojevi iz osobne iskaznice, jer je pomoću numerologije generirao brojeve te joj savjetovao da s tim brojevima odigra Loto, jer karta za Las Vegas nije ništa drugo, nego brojevi koji se pojavljuju na njenoj iskaznici.  

Marija je to i učinila! Igrala je Loto tjednima, ali bez rezultata. Više puta je nazvala tumača snova, ali on ju je molio za strpljenje. Marija je nakon tri mjeseca bila potpuno slomljena i napala je stručnjaka. Ali naš kolega ju je zamolio da i dalje igra Loto s tim brojevima, jer je san na to i ukazivao. Prošla je cijela godina kada je stigao poziv od Marije. Njen glas je bio vrlo zahvalan te je ispričala kako je već odustala od svega, a onda se dogodio preokret. Osvojila je glavnu nagradu! Rekla je našem stručnjaku kako je namjeravala odustati od igranja, ali je osvojila toliki iznos novca da se život nje i obitelji u potpunosti promijenio. Bila je jako zahvalna i ispričala kako je doista otputovala u Las Vegas, ali tamo nije igrala igre na sreću, jer je sve jako skupo.   

Ovo je priča o Mariji koja je podijelila s nama kako je uspjela obogatiti se!

I Vi ste imali čudan san poput Marije? Osjećate da bogovi i Vas žele učiniti bogatom osobom? Obratite se savjetnici Dadi na kodu 432, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite tumačenje snova, jer Vas snovi mogu odvesti do bogatstva!

Možete postati bogati čak i bez čudnih snova, sve što Vam je potrebno je jaka volja i vjera u sebe, kao i magija koju koriste veliki loto dobitnici! U našem Astro možete preuzeti Loto magiju! Nazovite savjetnicu Vesnu na kodu 423, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će za Vas istu odraditi!

Facebook