Postoje li duhovi oko Vas? Saznajte odmah!

Ne trebate se bojati duhova koji lupaju vratima ili ostavljaju poruke na ogledalu. Postoje i duše koje se ukazuju na hollywoodski načcin, ali srećom to je prilično rijetko.

Lutajuća duša u Vašem domu uopće ne želi otkriti njegovu prisutnost. Možda zato ne jer ste Vi njegov izvor energije. Ako ste svjesni toga, onda biste se htjeli osloboditi od njega. Može se dogoditi da se duh čvrsto drži za Vaš stan, i ne želi da Vi postanete svjesni njegove prisutnosti kako ga nebi otjerali od tamo. OVDJE  možete pogledati video o napadu duhova! 

Najteže je otkriti one duhove koji ne žele otkriti svoju prisutnost i ne daju nikakve signale. Naravno, postoje razni trikovi s kojima ih možete uhvatiti u zamku.

 

astro_banner_cro_karla_2

 

 

Duhovi ne vole klasičnu glazbu. Uključite bilo kakvu klasičnu pjesmu, zapalite bijelu svijećui promatrajte plamen. Ako nema vjetra, ne postoji propuh u stanu, a plamen svijeće se ipak kreće, onda sigurno postoji duh u vašem domu. Još videa o duhovima, možete pogledato OVDJE 

Ako imate osjećaj da niste sami, i često se ne osjećate dobro u svojoj koži, u stanu, onda pitajte naše savjetnike da pogledaju postoje li duhovi oko Vas! DORA , kod 903 i TONKA , kod 126, Vam mogu pomoći ako nazovete broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob8,41kn/min. Odrediti će koliko duhova živi u kući, ili oko Vas, i osloboditi će Vas!

Nekoliko malih detalja na šo vrijedi obratiti pozornost:

Elektricčni aparati se pokreću sami od sebe, bez toga da ih netko dira.

Česti su strujni prekidi (prekidi struje na nekoliko sekundi, većinom pokazuje električni sat koji

trebate ponovno postavljati svaki put).

Često Vam je hladno bez ikakvoga razloga.

U stanu Vam škripe vrata iako ste ih više puta podmazali.

Više biljaka Vam presuši iako ih redovito zalijevate.

Noću se više puta probudite i osjećate jaku žeđ.

 

babona

 

Ako gore spomenute stvari ne doživljavate samo u svom domu, nego i drugdje, onda se duh pridržava Vas i prati posvuda. To nažalost nije dobra vijest i trebate ga se što prije osloboditi!Više proricatelja i vidovnjaka radi u našem Astro Centru, koji se bave ovom granom ezoterije. Oni će Vas brzo osloboditi od ovih subjekata, čak i prije nego što bi Vas napali! To je takav energičan napad protiv kojega je teško zaštititi se, a učinak se može osjećati mjesecim. Zato je bolje spriječiti problem i osloboditi se duhova, pa zatvoriti to energetsko polje sa zaštitom da se nebi ponovno znali vratiti. Kliknite OVDJE  i saznajte kako Vas duhovi teroriziraju! 

Duhovi su vrlo opasni,kao sto je prikazanu u videu. Mogu izazvati čak i nesrću. Zato tražite ritual odbrambenog štita, pomoću kojega možete biti zaštićeni cijele godine i ne morate brinuti hoće li se ponovno pojaviti nepozvani „gost“ u Vašem domu. Ovaj ritual Vam pruža zaštitu od crne magije, uroka, kletvi i protiv svih drugih negativnih energija.

Možete pitati za ritual i iz inozemstva:

Njemačka 1,99 EUR/min 09003 103 301

BH Telekom 2,42/3,22 /min 094 270 408

BH HT Mostar 1,85BAM/min 094 583 610

BH Telekom RS 2,46BAM/min 094 850 904

Slovenija 1,99EUR/min 090 100 191

Srbija 60DIN/min 0901 200 218

Švicarska 4,23CHF/min 0901 100 004

Austrija 2,17EUR/min 0900 528 220

Sweden 20.00 SEK 0939 208 5540

 

astro_banner_cro_zrinka_2

 

 

Možda i nije zlonamjeran duh oko Vas, moguće je da je netko od Vaših preminulih bližnjih došao da Vas posjeti i želi Vam nešto poručiti. Možete pokušati dešifrirati poruku pomoću Ouija ploče, ili pomoću Karolinog čanka ste u mogucnosti stupiti u kontakt s njima. Ako ne, zatražite pomoć naših savjetnika i saznajte čija se duša nalazi oko Vas i kako glasi njegova poruka.Ako je poruka uspješno proslijeđena, duh obično sam od sebe nestane. Još jedan članak o tome kako najbolje znati da se u Vašoj kći nalazi duh, možete saznati OVDJE 

Jeste li ikada doživjeli paranormalne pojave? Jeste li možda vidjeli ili uslikali duha? Ako je tako, možda imate posebne sposobnosti koje vrijedi istražiti. Ispričajte nam Vaša iskustva, a ako imate još kakvih pitanja u vezi duhova, slobodno nazovite naše savjetnike u Astro Centru na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob8,41kn/min.