Zastrašujuća predviđanja Nostradamusa za 2022. godinu!

Predviđanje Nostradamusa za 2022. godinu. Michel de Nostredame, većini poznat kao Nostradamus rođen je 21. prosinca 1503. u St. Remy de Provence. Francuski liječnik preminuo je 2. srpnja 1566. Iza sebe je ostavio zbirku predviđanja koja su se proširila svijetom.

Neka od njegovih najpoznatijih proročanstava bila su Francuska revolucija, Veliki londonski požar, smrt princeze Diane, uragan Katrina, atomska bomba i katastrofa koja se dogodila 11. rujna 2001. Mnoga se proročanstva već događaju ili tek dolaze.

 

Klikom OVDJE pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2022. godinu! 

 

Predviđanje Nostradamusa za 2022. godinu

 

Predviđanje Nostradamusa za 2022. godinu – PAD AMERIČKOG DOLARA

 

Prema Nostradamusovim predviđanjima, 2022. godine inflacija će izmaknuti kontroli, a američki dolar će propasti; zlato, srebro i bitcoin smatrat će se imovinom u koju vrijedi više ulagati.

Precijenjeno je bogatstvo u zlatu i srebru bačenom u jezero nakon krađe i otkrića da su iscrpljeni i protraćeni na dugove. Sve zadužnice i obveznice bit će poništene.

 

 

Imate važno pitanje, a niste u mogućnosti razgovarati sada? Pošaljite SMS poruku! Pošaljite ključnu riječ vezano uz područje koje Vas zanima: LJUBAV, KARIJERA, POSAO ILI FINANCIJE, Vaše ime, datum i godinu rođenja na 647 444 (6,20 kn/sms), kako biste dobili pomoć najboljeg stručnjaka. Ukoliko se ne nalazite u Hrvatskoj, a potrebna Vam je pomoć, javite nam se na našu FB stranicu – Astrosavjetnik, kako biste dobili brze upute kako nas možete kontaktirati – kliknite OVDJE!

 

 

Putin će biti ubijen 2022. godine?

 

Prema Nostradamusu, Putin će biti ubijen 2022. godine. Ruski predsjednik Vladimir Putin preživio je najmanje pet atentata. Godine 2022. umrijet će, u olujnoj noći kada će ploviti morem, a udarit će ga grom.

U proročanstvu stoji: „Velikog će čovjeka u dan udariti grom, zlo djelo koje je najavio nositelj molbe. Prema predviđanju, drugi pada noću. Sukob u Reimsu u Londonu i kuga u Toskani.”

 

 

 

 

 

Nostradamus predviđa veliki uragan u Francuskoj 2022.

 

Prema Nostradamusu, Veliki uragan izaziva požare, suše i poplave u Francuskoj i u mnogim dijelovima svijeta. Doći će do gladovanja u cijelom svijetu. Proročanstvo kaže: „Gradovi Tours, Orleans, Blois, Angers, Reims i Nantes uznemireni su iznenadnim promjenama.

Umjetna inteligencija zamijenit će ljudsku rasu

Vaše osobno računalo moći će simulirati moć mozga malog sela. Računala s ljudskim sučeljem s umjetnom inteligencijom probudit će se i smatrati da su čovječanstvo – njihovi tvorci i gospodari – intelektualno inferiorni.

Roboti će uništiti čovječanstvo. Oni iz Ženevskog jezera i iz Mâcona: Svi okupljeni protiv onih iz Akvitanije: Mnogi Nijemci, mnogo više Švicarci, bit će razbijeni zajedno s onima iz Humana.”

 

Eksplozija u Sredozemnom moru

 

U blizini otoka Minorca, u Sredozemlju, nebo će se rasprsnuti, uz veliku eksploziju koja će se proširiti u atmosferi, tijekom ispitivanja nuklearne bojeve glave ili projektila.

 

 

 

 

Pljusak asteroida uništit će Zemlju (Meteori Geminida, 14. prosinca 2022.)

 

Vrlo blizu Aucha, Lectourea i Mirande Veliki će požar pasti s neba tri noći. Uzrok će se pojaviti i zapanjujući i čudesan; nedugo zatim bit će potres. Ako dovoljno velika stijena padne u ocean, mogla bi izazvati divovske plimne valove koji zahvaćaju zemlju i uzrokovati velike poremećaje. Potres bi također uzrokovao tsunamije, a neizmjerna šteta mogla bi biti uzrokovana porastom morske vode.

 

Predviđanje Nostradamusa za 2022. godinu

 

 

Razorna nuklearna bomba eksplodirat će 2022.

 

Nuklearna bomba eksplodirat će i izazvati klimatske promjene i promjene položaja zemlje na nebu. U proročanstvu stoji:

Četrdeset godina duga se neće pojaviti; Četrdeset godina vidjet će se svaki dan: Sušna će zemlja postajati sve suša, a nastupit će i velike poplave.”

 

TRI DANA MRAKA

 

Tri dana mraka 2022. godina donijet će uništenje, nakon čega slijedi mir. Tama će trajati 72 sata. Doba godine može biti jesen, jer će na planinama biti snijega, ali u nizinama još ne. Znak križa pojavit će se na nebesima. Rat će završiti onoliko brzo koliko je počeo, a prirodni fenomen će ga okončati. Posljednja bitka bit će kod Kölna, a dobit će je Zapad …

Proročanstvo kaže: “Nikakav moderni načina života s njegovim pogodnostima neće postojati nakon tri dana mraka.

Cijeli će narodi nestati. Bog će napustiti dvije trećine čovječanstva.”

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

tarot-telefon

 

ZANIMAT ĆE VAS JOŠ: 

 

Posljednji intervju Vangeliye Pandeve Gushterove – Babe Vange

 

Broj životnog puta – Numerolozi otkrivaju kakva budućnost vas čeka

 

Satnica – Magija Ljubavnog sata