Predviđanje samom sebi-proricanje staklenom kuglom!

Prilikom izbora kugle vrlo je važno da bude veza između vas i staklene kugle. Najbolje je da se razvije ljubav na prvi pogled s Vama, naravno samo figurativno, tako da ne kupujte prvu kuglu koja se pojavi pred vašim očima. Dajte si vremena za izbor. Ako želite, možete birati između materijala jer ne moraju biti izrađene od stakla. Može se naći kugla od kristala, ali naravno one koštaju mnogo više. Stručnjaci vjeruju da na takvim stvarima ne biste trebali štedjeti novac jer Vaša budućnost i sreća ovisi o tome. Predviđajte sebi sa najboljom kuglom ili to uopće ne radite! Ako mislite da niste našli staklenu kuglu stvorenu za Vas, najbolje je da za prvi put pitate za stručnu pomoć. Nazovite Stoju na broj 064/600-076, fix:6,99kn/min,mob:8041kn/min, čija će inicijana kristalna kugla dati odgovore na sva Vaša pitanja!

Obred inicijacije

Nakon što ste nabavili kuglu, trebali biste inicirati odmah kod prvog punog mjeseca. Nije kompleksan ritual, svaki naš savjetnik i mag zna ovaj tajni obred, pa ako nazovete broj 064/600-076, fix:6,99kn/min,mob:8,41kn/min, možete pitati bilo koga za ovaj tajni ritual.

Osnove:
Tri večeri kada je pun mjesec, točno u jedanaest sati, u satu duhova, morate podići prema nebu kuglu tri puta na tri minute. Tri puta glasno izrecitirati magijske riječi, a kad to učinite, zapalite crvenu svijeću.
Svijeća treba gorjeti 11 minuta, a ostatak skloniti na mjesto gdje će također biti mjesto staklene kugle. Isto ponavljati svake noći. Međutim, trebate naći mjesto što dalje od kreveta jer duhovi osjećaju i možda će otvoriti dimenziju, a tada Vaš san neće biti tako miran.

kugla4
Čitanje znakova
Nakon što je gotova inicijacija, morate pričekati još tri dana za korištenje novootkrivene staklene kugle, ali nakon toga možete započeti predviđanja/proricanja! Uzmite si vremena, uvijek očistite misli prije nego što sjednete ispred, i uzmite si u ruku čašu čiste vode.
Ako je to učinjeno, počnite zamišljati pitanja i teme koje Vas zanimaju. Zamislite zašto ste sada ovdje i što želite znati/pitati. Kasnije, idući put, ova će meditacija biti mnogo brža, neće biti potrebno čekati na sinkronizaciju.
Za to vrijeme, svakih devet minuta popijte po gutljaj vode. Pomaže pri lakšem pristupanju nevidljivom svijetu. Neće se mijenjati staklena kugla, ali ćete se Vi mijenjati i početi vidjeti ono što do sada niste. U početku primijetite samo nejasne oblike i mrlje, a ako malo bolje pogledate, vidjet ećete znakove i simbole.
Ako ne znate što ste vidjeli ili jednostavno osjećate da Vam je potrebna pomoć u tumačenju, nemojte se sramiti, samo pozovite naše kolege na broj 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, i savjetnici će odgonetnuti nerazrješivo!

kugla
Mjere opreza i važne informacije

Nemojte zaboraviti da staklena kugla otvara i pokreće vrata/dimenzije za duhove, dakle, uvijek mora biti zaštićena. Nakon uporabe, u vrijeme svakog novog Mjeseca, trebate ju uroniti u svetu vodu kako biste se držali podalje od zlih duhova.
Ako ne možete to učiniti, trebali biste pitati Tonku koju možete dobiti na broj 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, bavi se uklanjanjem uroka i zaštitom. Njoj možete reći ako ste možda vidjeli čudne stvari jer kada koristite staklenu kuglu i započnete čaroliju, može se dogoditi da se zaglavi entitet. Dakle, ako predviđate za sebe, vodite brigu o sigurnosti, da ne bi utjecali drugi utjecaji na predviđanja, naročito ne oni o kojima ne želite čuti ni u noćnim morama.

 

Ukoliko Vas zanima više o ovome članku i staklenoj kugli , slobodno se obratite našoj TONKI na kodu 126 koja će Vam sve detaljno objasniti!