Predvidite loto brojeve pomoću klatna!

Magija za loto brojeve – Klatno je jedan od alata koji ima širok raspon primjene koji ne daje samo sretne brojeve, ali u osnovi mu možemo postaviti bilo koje pitanje, a možemo čak pronaći i izgubljene predmete pomoću njega. Vrlo je važno biti strpljiv i puno vježbati upotrebu klatna kako biste u potpunosti znali razumjeti njegovu poruku.

 

Otkrivamo koji je najbogatiji horoskopski znak!

 

 

Magija za loto brojeve

 

Klatno možemo koristiti na dva načina, odnosno, možemo razlikovati dvije vrste klatna. Jedna vrsta je inicirani visak, druga vrsta nije prošla inicijaciju! Očigledno je da se inicijacija može odraditi unutar jedne magije za  loto brojeve koju odrađuje jedan mag!

Ako želite biti sigurni i dobiti točan odgovor na Vaša pitanja, nazovite savjetnicu Ziju, kod 523 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, kako bi odradila inicijaciju Vašeg klatna! Magija za loto brojeve bit će Vaša.

 

pitajte:_sanjaricu

 

 

No, predviđanje klatnom i dalje može biti uspješno, čak i ako klatno nije prošlo inicijaciju.

Klikom OVDJE saznajte tajne pobjednika loto igara na sreću! 

 

 

želja, skrivena zelja, astrosavjetnik, astro centar, zapisano u zvjezdama, Novatv, savjet, advisor

 

Na ovaj način se koristi klatno za dobivanje sretnih brojeva:

– Potrebni alati za predviđanje klatnom: klatno koje je prošlo inicijaciju, papir na kvadratiće i nešto za pisanje.
– U kvadrate trebate napisati brojeve od 1 do 100, po mogućnosti napišite to u obliku kvadrata, a ne po redu! Primjerice: 5 redova jedan za drugim s 20 brojeva po redu ili 4 reda s 25 brojeva u redu!
– Ako ste gotovi, umirite se i s vrlo sporim i pažljivim pokretima prijeđite preko svih 100 brojeva jedan po jedan, te postavite pitanje klatnu je broj na kojem se trenutno nalazite Vaš broj. Ako se klatno počne klatiti naprijed –natrag, to znači DA i broj na kojem ste u tom trenutku je Vaš sretan broj!

 

KAKO HOROSKOPSKI ZNAKOVI RASPOLAŽU NOVCEM

 

Kako predvidjeti loto brojeve?

 

– Broj koji je klatno obilježilo trebate zaokružiti kako ga ne bi zaboravili dok stignete do kraja! Očito je ako se klatno nekog broja klati s lijeva na desnu stranu da to znači NE i taj broj trebate preskočiti, ne samo u igrama na sreću, nego i u drugim područjima života!
– Kada ste završili sa svih 100 brojeva i od klatna ste dobili Vaše sretne brojeve, sve što trebate učiniti je da ih odigrate u sljedeća dva tjedna! Uspjeh neće izostati, osim ako ste pod blokadom!Zatražite jednu analizu, po potrebi i čišćenje od gore spomenute savjetnice!

 

Magija za loto brojevi – Potrebni su Vam sretni brojevi prema datumu rođenja? Nazovite savjetnicu Zrinku, kod 524 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min koja će uzeti u obzir i Vaš podznak!

 

  Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

 

 

 

tarot-telefon

 

UPRAVO SE ČITA:

Zanima Vas ako ste bili šaman u prethodnom životu? Kliknite OVDJE i doznajte sve detalje! 

Jeste li znali da Vaše ime određuje cijeli Vaš život? Brzo kliknite OVDJE! 

Kako postati bogat u roku 21 dan