Počinje! Ne propustite prekrasan prizor zvijezda padalica!

Zvijezde padalice – Smatra se da ako ugledamo zvijezdu padalicu i zaželimo želju, ona će se ostvariti. Želimo da i Vi nešto zaželite a mi ćemo Vam otkriti, kako Vaša tajna želja može postati stvarnost! Samo obratite pažnju!

OVDJE doznajte kako mladi Mjesec ispunjava Vaše želje! 

Prekrasan prizor zvijezda padalica počinje 10. kolovoza. Meteorski odred Perzeida prelazi nebo sve do 15. kolovoza. Konstelacija će biti najintenzivnija 12.8., pa sve do 15. kolovoza, osobito u drugoj polovici noći. U to vrijeme trebate što više vremena provoditi u slobodi, na mjestu gdje drveće, visoke zgrade i ulična svijetla ne zaklanjaju pogled. Odred meteora će biti vidljiv cijelu noć, ali nakon ponoći zvijezde padalice će biti učestalije.

Kako do sreće, uspjeha i novca kroz dva tjedna? Brzo kliknite OVDJE

Možete svjedočiti prelijepim prizorima ako budete budni u to vrijeme. Spavanje se može nadoknaditi, ali se velike želje najčešće ispunjavaju samo u pojedinim prilikama. I ovo će biti ta noć koja Vam pruža nadu. I čudo! Mi ćemo se pobrinuti za to.

Stoja, Stoja520, savjetnik, Astrosavjetnik,emisija, Novatv

Naši stručnjaci dostupni su Vam od 0 do 24, posebno za tu noć imamo deset volontera koji će raditi za vrijeme prekrasnog prizora zvijezda padalica, jer znaju koliko je ova noć važna. Mi to radimo svake godine. Svake godine na ovaj dan, pomažemo svima koji nas nazovu i zatraže pomoć, kako bi postigli ono što žele. A povratne informacije to i dokazuju!

Privlačenje obilja je moguće samo uz pomoć jedne svijeće! Za sve detalje kliknite OVDJE

U našem posjedu se nalazi mantra želja, koje morate izgovoriti u roku nekoliko sati, dok ste usredotočeni na Vašu želju. Ne traje dugo, potrebna je minuta do dvije kako biste je zapisali. Toliko vrijedi. I Vi morate dati sve od sebe kako biste dobili ono što Vam pripada!

Mantru ne možete dobiti ovdje, jer je ne može svatko koristiti. Ne može je koristiti netko tko želi ljubav, a kasnije ne cijeni svog partnera. Ne može univerzum dati novac osobi koja isti ne zna čuvati. Onaj tko ne poznaje svoju vjeru i poniznost, ne može biti uspješan i sretan. Ako smatrate da Vi to zaslužujete, morate djelovati! Mi Vas očekujemo!

S povjerenjem nazovite savjetnicu Gabrijelu na kodu 150 i savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite mantru želja! Vjerujte nam, jer Vaša budućnost može biti puno bolja kada konačno dobijete ono što Vam nedostaje u životu!

Facebook