Privucite novac i sreću na dan Nove godine!

Privlačenje sreće – Nova godina je najbolji dan za privlačenje sreće. Od davnina je dan godišnjice dan kada su zahvaljivali svemiru na stečenoj imovini i zamolili ih da im i sljedeća godina bude puna izobilja.

Ako želite znati što trebate činiti da Vam i 2017. godina bude puna izobilja, pročitajte naš sljedeći članak OVDJE!

Podijeliti ću s Vama nekoliko mantri za privlačenje sreće koje trebate ponavljati na dan Nove godine, svakog sata sedam puta kako bi je ostvarili sljedeće godine.

  • Da imam novca, a ne probleme, neka cijela godina protekne tako.
  • Neka sreća bude moj gost u sljedećoj godini.
  • Godino obilja, godino bogatstva, spremna sam za Vas.
  • Prihvaćam novac nebesa u Novoj godini
  • Znam što moram učiniti kada postanem bogat.
  • Samo nebesa služim svojom potencijalnim bogatstvom na zemlji.

OVDJE možete saznati kako postići financijski uspjeh u samo pet koraka!

Stoja, Stoja520, savjetnik, Astrosavjetnik,emisija, Novatv

Osim brojnih mantri postoje i magije za novac koje kao cilj imaju privlačenje sreće i novca. Magija se na taj dan ne može nositi s ljubavlju, to je vrlo važno. Magiju uspjeha i magiju novca trebate primjenjivati u ovom razdoblju.

Pročitajte naš članak i saznajte kojih pet stvari trebate imati u Vašem domu kako biste bili uspješni. Kliknite OVDJE i saznajte!

Privlačenje novca pomoću svijeće:

Zapalite pet bijelih svijeća i u svaku urežite u svaku po jednu riječ. Obilje, sreća, uspjeh, bogatstvo, dar. Kada to odradite, ovim redoslijedom zapalite svaku svijeću, a zatim recite slijedeći tekst:

Svijeće gore, oh visoko nebo, obrati pažnju na mene u ovoj novogodišnjoj noći. Nemoj dopustiti da patim, da sam bez ičega. Ako ipak to učiniš, u snu mi pokaži zašto mi to radiš, Pokaži mi što trebam promijeniti…….

Za kraj mantre nazovite naše stručnjake koji su u mogućnosti dati Vam osobne riječi koje će poslužiti za privlačenje sreće!

Nakon toga ugasite svijeće i uz čašu šampanjca dočekajte Novu godinu jer je šampanjac piće obilja!

Započnite 2017. godinusretni i uspječni! Nazovite naše savjetnice, Stelu, kod 341 i Taniju, kod 555 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min koje su u mogućnosti privući sreću i uspjeh u Vaš život!

lajk, astrosavjetnik, inozemstvo, Novatv, Asto centar, savjet, advisor, facebook, facebook stranica