Proljetno stvaranje obilja!

Svima je poznato kada se spominje obilje kako nije riječ samo o materijalnom uspjehu, proljetno stvaranje obilja nije moguće samo uz novčanu magiju! Obilje možete privlačiti u bilo kojem životnom području. Možete se upoznati s tri rituala s kojima sebi možete stvoriti bolje zdravlje, novu ljubav i naravno novac.
U proljeće se ne obnavlja samo priroda, poželjno je iz našeg doma izbaciti sve takve stvari koje nam više nisu korisne. Ako se odlučite za novčanu magiju, svaku suvišnu stvar trebate izbaciti (možete nekome pokloniti kome je to potrebno, te ste tako već učinili pravi korak da Vam se dobra djela u buduće vrate). Napravite reda u Vašoj duši i radi zdravlja, ali i ljubavi : okončajte takve ljudske odnose koje više ne funkcioniraju, pustite sve depresivne stvari iz prošlosti koje nikako ne možete promijeniti.
Tek nakon što ste sve ovo napravili, započnite neki od rituala stvaranja! To je vrlo važno!

Ovako možete stvoriti obilje u ljubavi:
Napišite na papir kako zamišljate vezu koju želite privuči. Koja su Vaša očekivanja i što Vi možete pružiti drugoj osobi.
Ono što će Vam biti potrebno: crvena ili rozna svijeća, vatrostalna poasuda, mala koverta (dobro je ako ju vi sami napravite), crvena traka i papir na koji ste napisali navedene stvari.
Postavite svijeće na neki stolić, a pored stavite vatrostalnu posudu. Nakon toga upalite svijeće. Pročitajte što ste napisali i usput zamislite da druga polovina osjeća to da ga Vi sada prizivate.
Nakon toga trebate izgovarati osobnu mantru koju možete zatražiti od naših savjetnika. To će učiniti stvaranje djelotvornim, a vrlo je važno da bude samo Vaša. Znači, ne oklijevajte, nazovite odmah!
Kada ste pročitali mantru, zapalite papir sa plamenom svijeća, na kojem se nalazi opis Vaše veze i stavite ga u posudu. Ostavite ga da potpuno izgori. Kada ste već zaista sigurni da se pepeo skroz ohladio, stavite pepeo u malu kovertu, zatvorite ju i svežite s crvenom trakom. U međuvremenu budite zahvalni što će dugo očekivana veza uskoro stići u Vaš život! Kada ste gotovi, ugasite svijeću, a kovertu stavite ispod Vašeg jastuka. Svake noći prizivajte Njega, s time ćete pomoći Vašem budućem partneru da Vas što prije nađe!

OVDJE možete saznati kako iskoristiti i za što vrijeme Mladog Mjeseca!

Ovako možete stvoriti obilje u zdravlju:
Biti će Vam potrebna samo jedna bijela svijeća, kristal, papir, olovka i poziv u pomoć Auretiel anđela, iscjelitelja.
Trebate izabrati takav kristal za koji znate da će sigurno pomoći Vašem zdravstvenom stanju. Koji je to kristal koji odgovara samo Vama, to će Vam reći naš savjetnik koji će taj isti kristal energetizirati!
Upalite svijeću i nacrtajte simbol Auretiel anđela na jedan papirić, te ga stavite pored svijeća.

auriel-150x112

Ako već imate Vaš kirstala koji je i iniciran, kod plamena svijeće malo ga zagrijte, nakon toga stavite u dlanove koje ćete sklopiti. Posvetite bar 2 minute na to da pozovete Auretiel anđela pored Vas i zamolite ga svojim riječima da Vam pomogne u poboljšanju Vašeg zdravstvenog stanja. Važno je da iskreno vjerujete u sve to i osjetite anđeosku energiju. Kada sve to završite, naglas izgovorite slijedeće:
“Auretiele, pozivam te. Uz tebe ću živjeti u obilju i zdravlju. Molim te, uvijek usmeravaj moje puteve! “
Ostavite svijeće da izgore do kraja. Kristal uvijek nosite sa sobom i koliko god je moguće i anđeoski simbol!

Gordana 311

 

Ovako možete stvoriti obilje u financijama:
Svaki dan stavite na stranu neki novac kroz dva tjedna, makar to bio samo sitan novac. To može biti i sitniš koji dobijate iz prodavanice, ako nemate mogućnosti na više. Kako se svakim danom množe novčići, tako će privlačiti sve više i više novca.
Izaberite nešto u čemu ćete držati taj novac, može to biti kasica ili novčanik, što god se Vama sviđa.
Nakon isteka dva tjedna, sakupljen novac postavite na takvo mjesto gdje ćete ga često ugledati u toku dana. Vrlo je važno što češće ugledate te novce. Na taj predmet u kojem ste skupljali novac, zalijepite jedan papir na kojem se jasno vidi suma novca koja Vam je potrebna. Svaki put kada ugledati sakupljeni novac, izgovorite u sebi i vjerujte u to da napisana suma novca može biti Vaša.
Vidjeti ćete ako budete ovako pustupili, novac i bogatstvo Vam neće biti samo san nego i java. Ali isključivo tada ako nemate na sebi neku negativnu energiju ili prokletstvo. To provjerite uz pomoć našeg savjetnika!
Najbolje je ako uza sebe uvijek imate neki talisman kako bih magija novca bila uspješna. Ukoliko ne znate koji je to predmet koji Vam može donijeti sreću, pomoći će Vam naši savjetnici. Nemojte zaboraviti nazati ih jer privlačenje obilja ne funkcionira ukoliko nešto sprječava postizanje financijske sigurnosti!

OVDJE pogledajte još 5 novčanih magija koje funkcioniraju!

I nije na odmet ako vjerujete u to da i Vi možete postati milijunaš. Pogledajte OVDJE kako je to moguće postati.

Želite li radikalne promjene u Vašem financijkom stanju, ljubavnom životu, zdravlju? Onda ne oklijevajte! Zatražite tajnu magiju obilja od naših stručnjaka! Savjetnice Ava, kod 447 i Tanija, kod 555, Vam to mogu napraviti bilo kada, ako ne želite Vi to sami napraviti i nadati se da nemate nikakvu negativnu energiju na sebi! Možete ih nazvati na sljedećem broju 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min.

Također su dostupne i iz inozemstva na sljedećim brojevima:

Inozemstvo, savjet, savjetnik, astro centar, Najbolji savjetnici

članak, svidja, astro Centar, astrosavjetnik, hrvatska, Novatv,