Prorecite Vaš dan pomoću tarot karte!

Karte tarota se mogu koristiti za razne svrhe jer im je moguće na razne načine postaviti pitanje. Međutim, pri nastanku, ove karte nisu imale namjenu za koju se danas koriste, a mišljenje je da su tarot karte najpogodnije za proricanje sudbine. Simboli su jasni i „pričljivi“, svi ih lako mogu tumačiti, čak i oni koji to nikad nisu učili. Najrasprostranjenija i aktualna metoda proricanja današnjeg dana je moguća uz tarot kartu, izvlačenjem jedne karte koja nam otkriva šta nas danas očekuje.

Prije svega, špil dobro promiješamo. Među tarot kartama razlikuju se dvije vrste špila, mala i velika arkana. Interesantno je da špil velike arkane ima manje karata, ali je idealan za otkrivanje onoga što nas očekuje na očekuje današnji dan. Ovakav osnovni špil tarot karata možemo svagdje kupiti. Ovo nam otkriva, kad zaredom gledamo karte, čarobnjakov put ka svom usavršavanju. Naravno, nama nije potrebno da redom pregledavamo karte, ali ako nekoga zanima njegov duhovni put ka usavršavanju, može pregledati karte, pa čak i meditirati nad svojom kartom. OVDJE možete naći kako sami sebi proricati budučnost!

 

astro_banner_cro_ava_2

 

Nastavljamo sada s dnevnim proricanjem jer su ovo tek bile pripreme.

Kada smo dobro promiješali sve 22 karte, lijevom rukom presiječemo špil. Nakon toga, okrenemo gornju kartu na špilu. Moram napomenuti da se jedino ta karta može okrenuti. Pojedine vračare dozvoljavaju svojim klijentima da s lijevom rukom izvuku jednu kartu iz špila. To može biti efikasno, ali jedino uz suradnju profesionalnog vrača to smijemo učiniti. Ako sami sebi gledate u karte, ostanite pri gornjoj karti, lakše ćete ju protumačiti. Pročitajte OVDJE kojim danima je najbolje vršiti proricanje!

Pri tumačenju dnevnog proricanja, nemojte željeti odmah sve otkriti, nemojte se približiti tome kao nekakvoj zagonetki. Pustite da karta oživi u vašem srcu, temeljno pogledajte sliku na karti i simbole. Ako imate knjigu za to, nije na odmet pročitati opis karte. Tek poslije polako počnite tumačiti značenje karte o Vašem životu. Osjećaji Vas mogu često prevariti, zato je potrebno pitati stručnjaka o tarot karti koju ste za taj dan okrenuli. Vrač može vidjeti Vaš život iz jedne karte jer može meditirati nad Vama i pomoću toga razjasniti neke stvari na vašem putu. Ne mora se ostvariti svako proricanje. Tarot će pokazati gde je moguće mijenjati sudbinu ako vam sudbina ne ide u odgovarajućem smijeru. Zanima li Vas jos neki od načina kako si proricati sudbinu? Pročitajte OVDJE !

 

buddha

 

Pogledajmo sad neka osnovna značenja u najosnovnijim životnim situacijama u vezi čega se najčešće postavljaju pitanja. U dnevnom tarot proricanju karte koje se pojavljuju u osobnim situacijama se razlikuju, ali najčešće u slijedećem tumačenju :

Karte koje su pokazatelji ljubavi :  Ljubavnici, Mjesec, Đavao, Kočija

 

Materijalna situacija, karte vezane za uspjeh : Kočija, Sunce, Kula, Kralj, Obješen

 

Karte koje ukazuju na natprirodni fenomen : Smrt, Sud, Visoka Svećenica, Mjesec

 

Karte koje ukazuju na zdravlje : Kraljica, Visoka Svećenica, Umjerenost, Zvijezda, Svijet

 

Karte koje naslućuju velike promjene : Točak sreće, Smrt, Sud, Pravda, Zvijezda

 

astro_banner_cro_zvjezdana_2

 

Ako nešto ne razumijete u dnevnom tarot proricanju jer karta ima značenje što ne možete na pravi način protumačiti, ili ako želite detaljnije proricanje, poželjno je nazvati Astro Centar gdje će stručni tim u 24 sata načiniti Vama najraznovrsnija proricanja pomoću tarot karata.

Zanima li Vas što Vas čeka danas, sutra ili neki dugi dan? Sve to možete saznati putem tarota. Nazovite našu savjetnicu Marinu, kod 640, na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob.8,41kn/min koja Vas spremno čeka 24 sata na dan!