Proricanje – Anđeoske karte

Od svih karata za proricanje, anđeoske karte skrivaju nešto posebno u sebi. Za razliku od svih tipova karti, one ne sadrži karte s negativnim značenjem. Anđeoske karte u svakom slučaju nose pozitivne poruke. Ali to ne znači da će biti ograničeno proricanje i savjetovanje jer je ovo predivan ezoterični alat.
Anđeoske karte mogu odgovoriti na sva Vaša pitanja koja Vas muče
Pomažu u rješavanju svih poteškoća na privatnom, partnerskom, poslovnom, financijskom i zdravstvenom području
Pružaju odgovarajuće savjete u teškim životnim situacijama, daju energiju i snagu za pozitivne promjene u našem životu
Djelovanje anđeoskih karti imitira snagu i nježnost anđela koji su nenasilni. Baš zbog toga su vrlo osobni, duboki i dugotrajni.

Koji je Vaš anđeoski broj, saznajte OVDJE!

 

Tonka , Tonka 126 , Savjetnici, Astrosavjetnik, Novatv

 

Napunite Vaše snove lijepim, usudite se sanjati velike stvari. Anđeli su pored Vas!
Anđeoske karte se razlikuju po još jednoj bitnoj stvari. Svakako ukazuju na budućnost, ali ne služe za direktno i točno proricanje.
Duhovna osoba za proricanje budućnosti se služi Tarot kartama i ciganicama i drugim kartama, dok su anđeoske karte samo način putem kojih savjetnici ili laici mogu stupiti u kontakt s anđelima. Anđeoske karte su alat za komunikaciju i stupanje u kontakt s nebeskim pomagačima i jedan od najjednostavnijih načina da stupite u kontakt s Vašim anđelom čuvarom proslijeđuju savjete i poruke kako da stvorimo ravnotežu između duhovnog i tjelesnog, i kako da ostvarimo svoje snove
Kako se karte koriste:
Nema posebnih uputa. Dovoljno je ako se oslanjate na Vaše osjećaje i energiju anđela. Od načina otvaranja karata je bitnije da otvorimo srce i udaljimo se od negativnih misli. Trebamo se koncentrirati i prihvatiti nebeske informacije.

Kliknite OVDJE i saznajte sve o proricanju ljubavi!

Želite stupiti u kontakt s Vašim osobnim anđelom ili Vam trebaju smjernice? Želite li saznati poruku anđela za ovaj mjesec? Onda nemojte čekati i pitajte Vesnu, kod 423 i Vlatku, kod 466 na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, jer one znaju komunicirati s anđelima!

Možete ih nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

Inozemstvo, savjet, savjetnik, astro centar, Najbolji savjetnici

članak, svidja, astro Centar, astrosavjetnik, hrvatska, Novatv,