Proricanje iz taloga kave za 2015.godinu

– Pripreme : Zašto je dobro napraviti proricanje iz taloga kave!? Istodobno je zabavno i savršeno odgovara otkriću vaše sudbine. Trebate pripremiti kavu, udobno se smijestiti i popiti ju. Obratite pažnju da kava ne bude prejaka, nemojte staviti više kave nego inače jer će to loše utjecati i na vašu dušu. Bit ćete nervozniji od toga, s druge strane učinit ćete nečitljivom simbole u talogu. U međuvremenu, mislite na to što će biti ove godine, mislite na svoja pitanja i slušajte unutrašnji glas. Ne žurite se jer ako ste grčevito uzbuđeni, s time će i samo predviđanje biti maglovito!
Analiza i proricanje za 2015.godinu : To je najteži dio proricanja, ali i najuzbudljiviji! Potrebno je razmotriti kakve znakove i simbole nalazimo na pladnju šalice s kavom. Kod godišnjeg proricanja pripremljenom za cijelu državu nađena je glava lisice. Ona upućuje na to da postoji velika potreba za obraćanjem pažnje na to što se događa u našem okruženju jer se tijekom ove godine želi prevariti puno ljudi. Pored glave lisice nađen je lik gavrana. To nam govori da će ljudi iz daleka donijeti vijesti ili će događaji vezani za udaljene zemlje biti na dnevnom redu. Njih ne smijemo nikako izgubiti iz vida. Trokut na lijevoj strani šalice ukazuje da će u 2015.godini biti više vidovnjaka i spiritualnih buđenja nego ikada ranije, ali veliki ispit stoji pred svima koji krenu ovim putem. Na vrhu su se nalazili Mjesec i Sunce. Ukazali su na to da će sve promjene nastati nevidljivo, samo će ih primijetiti oni koji su stvarno oprezni. U sredini se pojavilo nekoliko klasova. Ukazali su na to da će mnogi imati plodnu godinu, što je i neophodno. Vrijeme je već za manji razvoj i izgradnju jer se već višestruko doživjelo 7 oskudnih godina. Nažalost, neće se dogoditi doživljaj potpunog opuštanja jer se na dnu šalice nalazi vuk. Ovaj simbol je tamna strana vas i vašeg okruženja. U mnogim tumačenjima ukazuje na samo zlo. Ne trebate se bojati, ali morate biti oprezni. Mogućnosti će postojati i ove godine, ali od nas zavisi hoćemo li ih iskoristiti ili ne.
Ideje, trikovi, savjeti : Takvom tipu proricanja osnova je intuicija, tj. simboli koje prepoznajete na dnu šalice, uvijek imaju jedinstveno značenje.

5329499815_68b5a66292_b

 

Međutim, da biste što lakše sebi proricali za cijelu godinu iz taloga kave, opisat ćemo vam tumačenja nekoliko čestih simbola :
Trokut: Ovisno o tome u kojem pravcu stoji, može ukazivati na napredak. Istovremeno je i znak natprirode, a može ukazivati i na karmički sudbinski zadatak.
Krug : Simbol je kontinuiteta, što može ukazivati na povratni problem ili ponavljajuću situaciju. Ako ga vidite u obliku Sunca, onda može ukazivati na miran, radostan period.
Kocka : Odnosi se na financijske stvari, radno mjesto i na fizičke stvari. Može ukazivati na obilje ili čak gubitak.
Zvijezda : Simbol je sreće, ali samo djelimično jer može ukazivati i na sudbinske promjene.
Ptica : Dobit ćete vijest, vjerojatno takvu vijest koja će utjecati na cijelu godinu.
Pas : Simbolizira dobro prijateljstvo i vjernost, osim ako se psa ne boji ona osoba koja pije kavu.
Mačka : Ukazuje na takvog prijatelja u kojeg ne smijete imati povjerenja.
Klas : Ukazuje na ljubav, obilje i blagostanje. Radostan obiteljski događaj.
Čovjek : Označava vezu novog poznanika koji će utjecati na vašu sudbinu. Ako ima nekoliko predmeta u ruci, više se informacija otkriva o njegovoj namjeri.
Znate gdje ćete dobiti pomoć! Mnogi misle da je jednostavno proricanje iz kave jer je sve jasno u talogu, iako to baš i nije tako. Potreban je vrlo visok stupanj koncentracije i intuicije za to.
Točno je da je ovo besplatno proricanje, ali ipak često može u njemu zapeti osoba koja proriče ako nema iskustva ni vještine sa nikakvim gatanjem, kao primjerice gatanje sa kartama. Zato, ako osjećate da niste znali pročitati znakove iz taloga kave, ne padajte u očaj, samo nazovite Astro Centar gdje ćete 24 sata dnevno uvijek naći stručnog, iskusnog pomoćnika!