Besplatno proricanje pomoću lunarnog znaka!

Besplatno proricanje – Jeste li već koristili besplatno proricanje pomoću lunarnog znaka? Lunarni znak nije tradicionalni astrološki znak, nego zodijak u kojem je bio mjesec kada ste se rodili. Dakle, primjerice, ako je Vaš sunčev znak Jarac, onda će Vaš lunarni znak biti nešto potpuno drugačije. Postoji jedan online kalkulator koji Vam omogućava da izračunate koji je Vaš lunarni znak. Kada saznate koji je, pročitajte naš članak, naravno dio koji se odnosi na Vas jer tako možete iskoristiti besplatno proricanje pomoću lunarnog znaka.

Ovan

Budući da je Mjesec bio u znaku ovna, kada ste se rodili za Vas je strast i sloboda neizostavna. Ne podnosite kada vam drugi govore što trebate činiti i kada. Uvijek nastojite postići ono što želite i ako ne odustanete, Vaši napori će biti okrunjeni uspjehom. Ne znate kako biste mogli postići uspjeh? Nazovite savjetnicu Danijelu, kod 408 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i njena magija uspjeha će i Vama pomoći! Osim toga, za Vas je još važno da imate puno prijatelja i imate o kome voditi brigu.

Bik

Ako je mjesec bio u znaku bika kada ste rođeni, onda ste vrlo privržen tip. Vrlo ste kreativni, imate puno dobrih ideja, ali zbog ljenjosti ne provedete ih niti polovicu. Ugodnost je vrlo važna za Vas i puno ćete učiniti za to kako biste stvorili ergonomsko okruženje u kojem se zaista dobro osjećate. Prema besplatnom proricanju, trebate koristiti mantru kako biste prevladali ljenost i tako imali puno više novca. Za Vašu osobnu mantru, nazovite savjetnika Antonia, kod 966 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

Još uvijek ne znate koji je Vaš podznak! Klikom OVDJE možete saznati!

Blizanci

Budući da je Mjesec bio u znaku blizanaca kada ste rođeni, za Vas je važno Vas drugi poslušaju, čak i ako je manje važno ono što imate za reći. Verbalna komunikacija je Vaša jača strana, zato trebate raditi na mjestu gdje možete iskoristiti Vaš talent. Ne znate koji je idealan posao za Vas? Nazovite savjetnicu Dadu, kod 432 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i pomoći će privući Vam ga! Često se ne usuđujete reći Vaše mišljenje kako ne bi povrijedili nekoga,b olje ćete pokušati ostati neutralni. To nije dobra strategija i to trebate mijenjati.

Rak

Mjesec je bio u znaku raka kada ste došli na svijet, stoga nije čudo što ste toliko privrženi domu i obitelji. Pokušajte raditi na Vašem promjenljivom raspoloženju jer tako svakom Vašem odnosu može brzo doći kraj. Još uvijek niste uspjeli pronaći pravu ljubav? Nazovite savjetnicu Slavicu Elu, kod 712 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min koja će Vam pomoći privući je! Ako ste lošeg raspoloženja,otiđite negdje u prirodu i bavite se sportom jer prema besplatnom proricanju će Vas to umiriti.

Prema kineskom horoskopu možete saznati što Vam donosi godina pjetla! Kliknite OVDJE!

Lav

Mjesec koji je u znaku lava nije baš najsretniji jer je Vaša želja za vlašću vrlo jaka, ali s njom ne ide uvijek dobra volja i sposobnost kako bi ostvarili Vaše ambicije. Od Vašeg astrološkog znaka zavisi koliko znate razvijati Vaše sposobnosti i sklonosti koje ste dobili, zato što je Mjesec bio u znaku lava kada ste rođeni. Nazovite savjetnicu Katju, kod 421 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min koja će Vam odraditi jednu magiju koja će privući uspjeh i obilje u Vaš život!

Djevica

Budući da je Mjesec bio u znaku djevice kada ste rođeni, vrlo ste organizirana osoba. Uspješno sve organizirate, bilo da je riječ o poslu ili slobodnom vremenu. Odaberite struku koja je usko povezana s organizacijom događaja jer prema besplatnom proricanju možete postići ogromne uspjehe. Očekivani uspjeh i sreća su izostali iz Vašeg života? Nazovite savjetnicu Lauru, kod 105 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i pitajte za magiju sreće! Mrzite kasniti i očekujete točnost i od drugih. Pokušajte shvatiti da mnogi ljudi nisu rođeni kada je Mjesec bio u znaku djevice, što je razlog tome što oni kasne.

Stoja, Stoja520, savjetnik, Astrosavjetnik,emisija, Novatv

Vaga

Kod Mjeseca u vagi je jako važna harmonija i sigurnost. Vaša želja je da budete voljeni i da je uz Vas uvijek partner na kojega možete računati. Ako živite sami, brzo padate u paniku. Volite kada Vas zavode jer se Vi sami ne usuđujete na prvi korak. Nazovite savjetnicu Stoju, kod 520 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min koja Vam zna reći tko je idealan partner za Vas!

Škorpion

Ako je Mjesec bio u znaku škorpiona kada ste rođeni, Vi ste čovjek od krajnosti. Ili jako volite nekoga ili ga mrzite iz dna duše. Sa svime idete do kraja i zanimaju Vas nadnaravne stvari, privlači Vas ezoterija. Saznajte koji je Vaš karmički zadatak, nazovite savjetnicu Zrinku, kod 524 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, kako bi sigurnim putem nastavili dalje, putem koji je bio određen za Vas prije Vašeg rođenja!

Strijelac

Ako je Mjesec bio u znaku Strijelca kada ste rođeni, Vi ste vrlo prijateljski nastrojen i pošten čovjek. S Vama je lako družiti se i održati prijateljstvo. Vas se ne smije ograničavati jer ste željni slobode, s jednim ruksakom na leđima bi obišli cijeli svijet. Zato pokušajte pronaći odgovarajućeg partnera jer ako Vaš partner ne voli putovati, Vaš odnos je osuđen na smrt. Nazovite savjetnicu Taniju, kod 555 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min koja će Vam pomoći da pronađete Vašeg sudbinskog partnera!

Jarac

Pošto je mjesec bio u znaku jarca kada ste rođeni, Vi živite prilično ozbiljnim životom. Za užitke i udobnost smatrate da su nepotrebna razonoda. Za što bolju financijsku situaciju uvijek teško i marljivo radite i ne možete ni zamisliti da imate i neki novčani dobitak. Ali, prema besplatnom proricanju možete imati dobitak i to ne mali! Nazovite savjetnicu Evitu, kod 604 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min koja će Vam reći kako i kada doći do njega!

Vodenjak

Ovisno o tome što je Vaš horoskopski znak, sve Vam može poremetiti ako je mjesec bio u znaku vodenjaka kada ste rođeni. Ako ste ionako vodenjak, onda je sve u redu, ali ako ste nekog zemljanog znaka, kao što su jarac ili bik, morate savladati ogromne unutarnje sukobe. Ako ste često rastreseni i ne možete pronaći Vaše mjesto u svijetu, nazovite savjetnicu Marinu, kod 640 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i odmah pitajte za njenu pomoć!

Ribe

Ako je Mjesec bio u znaku riba kada ste rođeni, to je Vama od koristi. Bez obzira na horoskopski znak, Vaš mjesečev znak Vam pomaže u ljudskim odnosima, komunikaciji  i u tome da zaradite što više novca. Ako nemate puno novca, a Mjesec je bio u znaku riba kada ste rođeni, obavezno zatražite pomoć, nazovite savjetnicu Nives, kod 226 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min jer ste sigurno pod blokadama i to je razlog zašto Vam ne uspijevaju stvari u životu!

Imate planove za ljeto? Neznate kako ćete ih provesti? Sada je jedinstvena prilika da pitate za magiju mogućnosti i sreće, nazovite naše savjetnike na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

lajk, astrosavjetnik, inozemstvo, Novatv, Asto centar, savjet, advisor, facebook, facebook stranica