RIBE – Besplatna astrološka analiza!

Ribe su posljednji horoskopski znak zime. Uskoro ulazimo u vatreni znak Ovna i počinje proljeće. Razdoblje Riba je uvijek hirovito, nepredvidivo, zbog čega je bolje oprezno se nositi s razdobljem ispunjenim hirovitim emocijama.

Horoskop za adolescente – Ribe pročitajte OVDJE

Uspjeh i financije u mjesecu Riba

Većinu problema može uzrokovati učinak planete Merkur, lako možete zaboraviti na važne stvari. Zbog pretjerane žurbe mogu nastati nezgode i prometne kazne. U mjesecu ribe trebate obratiti pozornost na ove stvari, jer mogu imati jak negativni utjecaj na Vašu financijsku zonu. Zbog Jupiterove situacije, sreća može postati ozbiljan čimbenik kako se proljeće približava. Tijekom prosinca su ove energije bile suzdržane, ali sada možemo vidjeti da iz vatrenog znaka ulazimo u vodeni. Kako se i ribe vraćaju u mjesecu Riba, tako se i sreća budi iz zimskog sna. Merkurovi utjecaji Vam baš i ne pogoduju ako se spremati izići na ispit, ili imate ozbiljnije poslovne pregovore. U tom slučaju pričekajte do 5. ožujka, jer tada Uran može imati utjecaj stvaranja vrijednosti. To jest, jake energije uspjeha će Vas okružiti, ali budite oprezni, jer sjena nepažnje se lako može pojaviti pred Vašim očima.

Mislite da planete imaju veliki utjecaj na Vas? Zatražite zaštitu, nazovite savjetnicu Selenu na kodu 571, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., jer Vam Astro magija može pomoći da negativna konstelacija se pretvori u pozitivnu!

Saznajte od nasih savjetnika SVE!

 

 

Sunce u Ribi i 12 podznaka, detaljnije OVDJE

Ljubav i odnosi u mjesecu Riba

Ribe su vrlo emocionalni znak, pa u ovom razdoblju mnogim ljudima je potrebno više pažnje,  emocija. U ovom razdoblju bi muškarci trebali biti romantičniji, jer inače neće uspjeti postići svoje ciljeve. Vrijedi pročitati redove mjesečnog horoskopa, jer tako možete zaključiti kako mjesec Riba utječe na Vas ili partnera. Ne zaboravite, sada utječu na svakoga snažni efekti, jer sada i super Mjesec utječe u ovom razdoblju, ali su učinci sve slabiji. Ako je ljubav u ovom razdoblju u procvatu, može biti dugotrajan, situacija se može brzo razvijati i dolazi do vjenčanja. To može biti trajna veza. Ovo je mjesec obilja, mnogo djece je začeto u mjesecu riba, što uzrokuje iznenađenje i sreću mnogim parovima. Merkurovi učinci uzrokuju čudne slučajnosti. Budite oprezni s prijateljima i poznanicima. Sada se lako možete uklopiti u bilo kojem društvu, i vrlo lako možete izgubiti glavu. Bilo bi bolje izbjegavati alkohol i noćni život. Uživajte u izlasku sunčeve svjetlosti, u snazi nadolazećeg proljeća, što Vam donosi sljedeći horoskopski znak Ovan.

OVDJE doznajte kako biti fit ako ste rođeni u znaku Ribe! 

Zdravlje u mjesecu Riba

U ovom razdoblju najčešće primjećujete čudne snove koje će Vam slati jedan ćudljiv horoskopski znak. Svi Vaši snovi imaju neko značenje. Teško je odlučiti da li to Vaša podsvijest šalje poruku ili nebesa pokušavaju privući Vašu pažnju. Što god da je u pitanja, oba su vrlo važna! Vaša potreba za spavanjem će biti visoka tijekom ovog razdoblja, pa ako želite izbjeći viruse koji se brzo šire, pokušajte što više spavati. Za poremećaj cirkulacije ili slabost u mišićima, najbolji lijek je također opuštanje. Vrlo je važno znati da je astrologija samo približna znanost, odnosno, ako imate bilo kakve zdravstvene probleme posavjetujte se s liječnikom! Razdoblje Riba nije posvećeno tijelu, već duši i emocijama koje je najbolje iskusiti! Organizam nikako ne smijete preopteretiti hranom, preferirajte zeleno povrće, jer Vam to sada daje najviše energije.

 

Facebook