Sada možete doznati jeste li rođeni za siromaštvo ili bogatstvo!

Siromaštvo nikada neće nestati s lica zemlje, ali ne rode se svi u siromaštvu. U spiritualnom smislu siromaštvo je ispaštanje za grijehe koje smo napravili u prošlom životu. Za dobru karmu je potreban i dobar prethodni život. Razlozi za siromaštvo su različiti, ne postoji samo jedan uzročnik, jer i Vi možete biti žrtva nekih demnoskih sila koje nemaju veze s karmom. Moguće je da ste sami sebi programirali siromaštvo i to kroz svijet Vaših predaka. U ovom slučaju Vi ne trebate biti siromašni. Možete učiniti nešto po tom pitanju, čak i uz pomoć jedne jednostavne magije za novac!

IZBJEGNITE SIROMAŠTVO uz naše super savjete!

Prvo morate znati razloge. Trebate prepoznati uzroke siromaštva jer postoji mogućnost da niste Vi zgriješili, a ispaštate zbog toga. Prvo trebate provjeriti karmu. Trebate doznati tko ili što ste bili u prošlom životu, kao i imate li karmičke poteškoće ili karmički urok. Ako nemate ništa od navedenog, onda provjerite je li Vas netko prokleo. To može biti čak i na više generacija kada su Vaši roditelji, bake ili djedovi bili žrtve prokletstva. Nakon što doznate sve razloge, onda možete učiniti nešto po pitanju siromaštva. Već danas nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite karmičku analizu kako biste doznali jeste li rođeni za siromaštvo ili bogatstvo!

PRIVLAČENJE OBILJA je vrlo jednostavno uz anđeosko učenje koje Vam sada predstavljamo!

 

najbitnije, pitanje, prijateljstvo, ljubav, novac, savjet, savjetnici, astro, Astrosavjetnik, novatv

 

 

Ukoliko doznate da ste rođeni za bogatstvo, onda svakako trebate pronaći razlog zašto ste sada na putu siromaštva. Nakon što to otkrijete, naš stručnjak će odlučiti koji ritual za čišćenje je najbolji. Ukoliko se radi o uklanjanju blokada ili čišćenju, onda Vam je potrebna magija za preokretanje bogatstva. Ovu magiju za novac smiju odraditi samo oni koji su rođeni za bogatsvo, ali ipak žive u siromaštvu!

Želite doznati koliko možete biti bogati na osnovu Vašeg horoskopskog znaka? Kliknite OVDJE!

U slučaju da doznate da ste rođeni za siromaštvo, onda ne trebate brinuti, jer ćete od stručnjaka doznati što trebate učiniti kako biste izjednačili karmu. Ukoliko to odradite, onda možete odraditi magiju za obogaćenje gdje možete izjasniti kako ste odradili čišćenje od karmičkih tereta i da više ne želite živjeti u siromaštvu. Obećajete da ćete od bogatstva kroz magiju davati i siromašnima kako biste se duhovno razvijali, jer na taj način postajete koristan član svijeta.

Osjećate kako u Vaš život nikada neće stići obilje ili puno novca? Moguće je da je ovo Vaša karma, ali Vi ipak možete učiniti nešto po tom pitanju! Obratite se savjetnici Avi na kodu 447 ili savjetnici Katji na kodu 421, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koje Vam mogu pomoći razriješiti te karmičke veze kako bi se siromaštvo iskorijenilo iz Vaše sudbine!

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Brojevi za inozemstvo

 

 

Facebook