Šaljivi horoskop-Škorpion

Filozof
Uvijek mislite da sam samo osoba od strasti u kojem gori samo vatra. Ali moja osobnost ima i dodatak, ponekad jednostavane, ali vrlo duboke i detaljne misli. Volim uroniti u razmišljanja o svijetu, smišljati razloge zašto na ovom svijetu ne može sve biti savršeno. Nije svatko sposoban za to što ja radim, i to je u redu.
Međutim, prihvaćam i one slabije osobe, pa čak i Vas dragi čitatelju. Dobro je ako prihvatite mene ovakvog kakav jesam jer ako me poznajete, znate da ja imam najsavršenije ideje koje nema nitko drugi na svijetu. Ja savršeno vidim jedinstvo svijeta. Istina je da to ne mogu staviti u riječi jer u svojoj glavi imam svo to znanje. Kako bih napravio ravnotežu i granicu između strasti i razuma?

Vidite, tu je sve znanje što drugi zodijak može samo sanjati.  Zamislite, zbog iznimne prirode moga bića i Lav diše iza mene u mojim tragovima, čujem mu lupanje srca. Što god tražim od njega on će to napraviti, pa čak kao mače vrlo rado vraća bačen štap, ali rijetko mu dozvoljavam da prede. Vraćajući se na moju filozofiju, teorija o svijetu je na visokoj razini, ali vrlo jednostavna.

1
Cijeli svijet je središnji dio onoga što ja vidim jer svi plešu oko mene, pa čak i planete, tako da sam samo ja u biti u sredini. Važno je da to znanje ne mogu zlostavljati, mudro se služim svojom snagom, čime se potvrđujem da sam skroman.

 
 Izvrsni radnik
Ne želim biti poduzetnik, meni ne treba komplikacija u životu. Treba mi jedan odličan posao gdje ja nisam šef, no volim da mi šef jede iz ruke. Stvarno ne volim da mi zapovijedaju jer uvijek savršeno i točno odradim svoj posao, nisam kao ostale ljenčine.  Rasporedim si svoje energije, ne radim ništa suvišno, to ostavljam drugima. Ne tako davno, moj šef me pitao da očistim ured. Pa je jadničak učinio veliku pogrešku jer je na kraju ipak on sve očistio i zatvorio ured jer sam ja morao na ples u večernjim satima, što volim jako puno. Neodlučan šef je stvarno moj tip. Pa, ako sam iza njega, sigurno je da će ostati u svom poslu jer sam tu da mu pomognem i savjetoujem ga. No, jedno je sigurno, onće biti taj koji kuha kavu i čistiti ured, a ne ja. Nakon obavljenog posla pomažem drugima, tako da uvijek izbjegnem ogovaranja. Moje srce je jako dobro, u mogućnosti sam pomoći svakome jer sam empatičan. Stabilna sam osoba, pa  tako i stabilan radnik. Istina je, sa  Djevicom uvijek imam probleme. Jarac ne može biti blizu mene, a niti Djevica jer uvijek prigovara o pravilima. No, ne razgovaram s njom o pravilima jer bez mene ne bi mogla zaklati niti svinju. Taj dan sam pitao šefa da joj  da slodoban dan. Ipak, sad se mogu samo nasmijati njenom poslu. Smiješno mi je kako marljivo radi, a prema meni je stroga. Evo, da kažem jednu tajnu, impresioniran sam time da šef ne može šutati loptu. A ova je tvrdoglava Djevica, i već dobija prvi poljubac… Možda ćemo se boriti zajedno još neko vrijeme i tako ćemo i mi doći do vječitog raspravljanja njenih pogrešaka jer ipak, ja sam bezgriješan.

 

3
Prvak zdravlja
Znate, Vi živite vrlo nezdravo! Ja ne jedem šećer, ne pušim i ne pijem alkohol, ali se bavim sportom jako puno. Trebate slijediti moj  primjer, barem u pogledu zdravlja jer se samo nekoliko Vas može natjecati samnom. Svima govorim: što je potrebno tijelu, mora to i  dobiti. Jučer sam se zaželio šećera, pa sam jeo malo slatkog. Inače ne jedem šećer, ali ako Vaše tijelo zaželi, morate mu dati jer je također vrlo važno za metabolizam. Dakle, ponekad, kao što je jučer i danas, možete pojesti malo čokolade.

Strog sam s pušenjem i ne volim miris dima, no postoje situacije kada i sam zapalim cigaretu, ali se to može dogoditi samo ako sam negdje na zabavi. Budući da je zabranjeno pušiti u zatvorenim prostorima, prostor ispred kluba gdje je to dozovoljeno, postao je idealan prostor  za lakše upoznavanje s ljudima. Ljudi su vrlo važni za mene, pa ako treba zagađujem svoje osobno zdravlje zbog njh. Znate da ne pijem, ali možda sam bio malo pripit na sastanku tvrtke, a razlog je što moram biti socijaliziran. Razumijete li, kada pijem to ne činim za sebe, ali napravim za druge. Osobno se žrtvujem puno puta, skoro svaki vikend.

 

Sport 

Moj odnos sa sportom: često idem u teretanu, ako imam s kime ići. U većini sportova volim one vježbe koje mogu sam učiniti. U uredu puno hodam s jednog mjesta na drugo, pa se može reći da sam maratonski pješak jer hodam na udaljenost.  Volim pilates vježbe jer se puno vježbi radi sjedeći. Ples je pravi sport za mene, to je ono što ja želim raditi većinu vremena, a odmah nakon treninga jedem pizzu, koja je potpuno zdrava i ne debljam se od nje.

 

Ukoliko Vas zanima više o ovome članku i Vašem horoskopu , slobodno se obratite našoj DADI na kodu 432 koja će Vam sve detaljno objasniti!