Šaljivi horoskop – Strijelac

Šaljivi horoskop strijelac

Nije svejedno! Nije svejedno, ali baš nisam niti malo izbirljiv. Nisam skroman i jednostavan, ali sam perfekcionist. Sada razmislite moj dragi čitatelju, ako samo tako prihvatimo ovaj svijet kao što jeste. Samo tako je nebo plavo ili je svemir tako beskrajan. Od ovoga je sve mnogo složenije, što ja savršeno razumijem, odnosno na temelju mog zračenja ćete imati to mišljenje. Tada obraćam pažnju na nebo, pogotovo onda ako je zadaća dosadna, ali vrlo važna. Tada je i nebo zanimljivije, ali samo da šef ne primijeti. Ne osjećam se dobro u bilo kakvom ismijavanju. Rado ću Vas voditi i reći Vam što učiniti, iako puno njih misli da sam neodgovarajući vođa. Nažalost, ima puno ljudi oko mene koji mi zavide, uvijek ih boli zub za to što mi priroda daje. Moja sreća je što se inteligencija ne može oduzeti jer mnogo njih je već pokušalo..Oštroumniji sam od noža.

Šaljivi horoskop strijelac – Unaprijed vidim stvari gdje se rijetko pojavljuje cinizam, koji mi može pomoći. Kažu da zbog predviđenih detalja jako puno griješim. To nije istina, ja samo razmišljam naširoko. Pogledajte piramide. Iz udaljenosti se ne vidi da su izgrađene od kamenja u obliku kocki. U cjelini, to je samo velika piramida. Tek blizina otkriva kamenje. Strijelac ih je mogao sanjati, dok su svi ostali znakovi dobri u izgradnji ovoga remek djela.

 

astro_banner_cro_stoja_2

Volim raditi u uredu

Šaljivi horoskop strijelac – Nisam rođen da se bavim malim stvarima, moram provesti velike stvari koje ostavljaju traga na svijetu (zemlji). Moji snovi i planovi pokazuju svima cilj za koji se trebaju boriti. Naravno da ću pomoći svakome ako imate bilo kakvih pitanja za mene, čak i ako me optužujete da opet radite umjesto mene. Volim raditi u uredu, ali na žalost, moj šef koji je potpuno neprikladan za to, sjedi tamo umjesto mene. Ali volim lijepi stol, policu za knjige, sve što mom okruženju pokazuje ono što sam ja zapravo. Načitan sam, a moj rad je besprijekoran.

Znači, svatko može biti sretan ako je samnom u kontaktu. Dobar sam u sportu, možda nema boljeg od mene jer ja to radim iz čista srca, imam volju za borbom. Sport je obavezan za mene jer vođa mora biti individualan, oštrog uma, njegovanog izgleda i kaljenog tijela. Kao pojava sam ugodan, često sam u položaju da moram držati govor svojim kolegama. Sindikati i druge Nevladine organizacije su izmišljene za mene. Možda ću jednom mijenjati struku, ići ću skroz neravnim političkim cestama. Imam osjećaj da je moje mjesto na vlasti i da na ovoj zemlji samo ja znam što je dobro za druge.

Ali, nemojte me krivo shvatiti

Ali, nemojte me krivo shvatiti dragi čitatelju! Nisam gladan moći, ali ja stvarno primijetim sve anomalije svijeta. Vidim i želim učiniti sve protiv toga. Moja krha duša ne može izdržati inerciju, čak ako i tu ima previše posla. Kada gledam u nebo, to ne utječe na moj rad, samo razmišljam o budućnosti. Zanima Vas predviđanje? Ja sam izvrstan prorok, a ako je potrebno mogu Vam izračunati i Vaš podznak. Dobro, sve to nije baš točno tako. Imam i intuiciju, samo to nemojte nikome reći!

 

szerda

 

Šaljivi horoskop Strijelac i ljubav

Ističem se i u ljubavi jer nisam samo savršen ljubavnik, ja sam i prijatelj s kojim možete dugo razgovarati. Pored mene nikome nije dosadno jer uvijek imam neke ideje s kojima podižem atmosferu. U mogućnosti sam impresionirati svoju ljubav, i u stanju sam ju podići do neba na potpuno nesebičan način. To je točno, dobro mislite dragi čitatelju. Ako ste u potrazi za partnerom, sa Strijelcem ćete najbolje proći.

Šaljivi horoskop strijelac – Od njega ne postoji bolja stranka u cijelom zodijaku. Nisu poput Jarčeva koji ne izlaze iz svoje radne odjeće, uvijek su prljavi, čak i onda kada rade u uredu. Ja sam zahtjevan, djevojka voli moj miris, i ako je potrebno promijeniti ću odjeću i nekoliko puta dnevno jer volim čistu odjeću. Kao što sam rekao, u meni sjaji tisuće i tisuće vrijednih misli, pa ako odlučite da Vaš partner bude pravi Strijelac, možete biti sigurni da ste u mogućnosti uvijek obnoviti Vašu vezu.

astro_banner_cro_dora_2Vrlo sam zdrav

Vrlo sam zdrav, znam kada i što smijem jesti prema horoskopu. Mislim, prema šaljivom horoskopu. Vidiš, i sada jedem kobasice, ali meni je to dozvoljeno u ovome trenutku. Kao što smijem vikendom popiti malo vina ili piva, ali samo u određenoj količini pored ukusnoga mesa s roštilja. Poklanjam pažnju sebi! Mom tijelu su s vremena na vrijeme potrebni i ugljikohidrati jer moj um radi drugačije, radi puno bolje od prosjeka, te stoga trebam jesti više čokolade. To je velika žrtva jer čokolada nije jeftina, ili sladoled i kolač. Ali na žalost, bez njih ne dolazi do svijetske ideje, zato dragi čitatelju, ako ste pročitali ove redove, iznenadite Vašeg prijatelja Strijelca s jednom tablom čokolade! Cijena nije velika, a možda ćete s ovim spasiti svijet!

SVE O HOROSKOPSKOM ZNAKU STRIJELAC SAZNAJTE OVDJE.

Ako ste i Vi znatiželjni za šaljivi horoskop Vašega znaka, prethodne članke pronaći ćete ovdje za : ŠKORPIONA , VAGU  i DJEVICU ! Ukoliko Vas zanima tjedni horoskop možete ga pročitati OVDJE

Strijelac je najvatreniji horoskopski znak i prema temperamentu najšaljiviji! Nazovite naše savjetnike u Astro Centru na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, ako želite proširenu analizu Podznaka!

Pročitajte još:

Veliki horoskop za seks: Strijelac, Jarac i Vodenjak!

OVDJE možete vidjeti što muškarac u znaku Strijelca misli, a što čini!

Kako se slažu horoskopski znakovi međusobno, saznajte OVDJE!