Saznajte kakav duh Vas proganja u Vašem domu!

Jeste li nekada osjetili, kada nema nikoga pored Vas, da ipak niste potpuno sami? Ne možete objasniti, ali osjećate da ste okruženi zagrobnim snagama? Premiještanje objekata, čudni mirisi, neobjašnjivi događaji? Može biti samo mašta koja Vas pokušava zavarati ili je to ipak prisutnost duhova u pozadini? Ako je to stvarno duh, najbolje je da saznate tko je to i što učiniti.

Ovo su četiri vrste duhova koji postoje i mogu biti baš u Vašem domu:

 

1. Inteligentni duh

Ovo su duhovi koji su prisilno napustili život ovdje na Zemlji prerano, te su ostali završiti nedovršene radnje. Zarobljeni su u ovome svijetu. Ostali su ovdje kako bih proganjali ljude i da njihova imena ne bih tonula u zaborav. Sa ovim duhovima smo u stanju dobro komunicirati. Stučnjaci iz alternativnih područja su u mogućnosti obratiti preminulim osobama i komunicirati s našim najmilijima kako bismo dobili odgovore na neodgovorena pitanja.
Postoje li duhovi oko Vas? Saznajte OVDJE!

 

 

Astrosavjetnik, advisor, Zvjezdana, Zvjezdana 458, kod 458 , Hrvatska , najbolji savjetnici

 

 

2. Neutralni duh

Ovaj duh također daje u našem domu zamjetljive znakove da se pojavljuje, ali ipak ne i neugodni osjećaj. Oni se ne bave ljudima već samo prolaze, ponekad se pojavljuju samo par trenutaka, i ne možemo komunicirati s njima. Oni se obično vežu za kuću (primjerice, Vaš dom gdje su živjeli davno prije nego što su preminuli) i u biti oni pokušavaju živjeti s nama. U većini slučajeva, oni ne shvaćaju da su preminuli, postoje samo u nesvjesnome stanju. Ukoliko prepoznaju svoje postojanje u obliku duhova, tada jednostavno ne žele odbaciti svoj dom i stečene zemaljske imovine.
OVDJE možete saznati koji su znakovi da se duh nalazi u Vašoj kući!

 

 

punjenje energije, pozitiva, pozitivna energija, Savjetnici, NovaTv, Astrosavjenik

 

 

 

3. Bučni duh

Bučan duh ili obično nazivaju duh ovog tipa fenomen Poltergesit. Ime potiče od buke i zvučnih efekata koje daje kada je prisutan. Odavno ljude zanima što je iza tih čudnih zvučnih efekata koje su doživjeli. Ovaj fenomen karakterizira kratak spoj koji uzrokuje da električni uređaji polude. Isključi se svjetlo, isključi se mobilni telefon, pokrene se televizija ili neki drugi elektronički uređaj se sam uključi. Duh koji kuca može ukazivati i na prisutnost drugih pojava. Ako je u pitanju nekakvo kucanje na mjestu gdje nitko ne živi ili se čuju zvukovi u zidu, onda je duh koji Vas proganja. Naši savjetnici mogu Vam pomoći da se oslobodite od njih. Nazovite ih na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!
OVDJE pogledajte 10 zastrašujućih fotografija o duhovima!

 

 

Loreana, loreana159, astro, savjetnici, savjet, Hrvatska, Novatv, Astrosavjetnik

 

 

4. Zao duh

Stručnjaci kažu da nalikuju ezoterijsko bučnim duhovima, ali su ipak puno gori. To je zli tip i te zle negativne energije odašilje ka osobama koji žive u stanu, pa time zagorčavaju njihove živote.
Zli duhovi, entiteti, demoni, su u mogućnosti formirati razne oblike i prikrasti se neprimjetno u svakodnevni život, bez toga da bilo tko primijeti njihovo prisustvo. Trebali bismo znati o njima, da dobijaju svoju snagu iz naših strahova. Što se više bojite njih, to bolje oni utječu na Vas. Nemojte si dopustiti da vam strahovi upravljaju životom, pitajte naše savjetnike za pomoć koji će Vas osloboditi od zlih duhova.
OVDJE možete vidjeti primjer napada duha!

 

Ako osjećate prisutnost duha oko Vas, onda pitajte stučnjake za čišćenje jer se tih duhova trebate osloboditi! Mogu izazvati puno nevolja i nesreća! Danijela, kod 408 ili Sanja, kod 389 na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, mogu Vam bilo kada pomoći i u bilo koje vrijeme su na raspolaganju za Vas da očistite sebe i Vaš dom!

 

 

Možete ih nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

Inozemstvo, savjet, savjetnik, astro centar, Najbolji savjetnici

 

 

članak, svidja, astro Centar, astrosavjetnik, hrvatska, Novatv,