Saznajte što ste bili u prethodnom životu!

U posljednje vrijeme sve više ljudi postavlja pitanje i zanime se: tko ili što je bio u prošlom životu. Ako već neko vrijeme razmišljate o toj temi i želite posjetiti Vaš prethodni život, vrijeme je da uz našu pomoć to ostvarite i istražite tajne prethodnog života.

Klikom OVDJE možete saznati sve o značaju prethodnog života!

 

Je li Vam se već dogodilo da se prvi puta u Vašem životu nalazite na nekom mjestu, a čini Vam se poznatim i intuitivno ste znali kuda se trebate kretati do cilja? Ili Vas okružuju osobe s kojima ste usko povezani i ne možete povjerovati da je ovo Vaš prvi susret?

Osobe koje su duhovni profesionalci imaju iskustva kako treba koristiti meditaciju u te svrhe. Ako ste želji ispitati Vašu karmu i saznati Vaše karmičke zadatke, sada imate priliku: odradite jednu meditaciju i otkrijte sve o Vašem prethodnom životu.

Klikom OVDJE možete pročitati sve o 12 zakona karme!

 

vjerovanje, korisno, astro, pitanje, pitajte, savjet, odgovor, astro, astro centar, astro savjetnik, astrosavjetnik, novatv

 

 

Prvi i najvažniji korak u meditaciji je da se opustite u udobnom i toplom okruženju, bilo sjedeći ili ležeći. Zatim zatvorite oči, duboko udahnite i isključite se iz vanjskog svijeta. Zamislite livadu i malu cestu koja vodi do šume. Nad šumom se naglo spušta magla. U magli primjećujete nekoliko ljestvi koje vode nekuda. Jedne ljestve se izdvajaju od drugih. Krenite njima prema dolje. Ove ljestve će Vas neposredno odvesti u Vaš prethodni život. Kada siđete s ljestvi, pogledajte oko sebe i vidjeti ćete nekoliko pojava. Ako ugledate osobe, točno ćete znati koji ste Vi. Važno je da ne dodirnete nikoga kako ne bi utjecali na zbivanja, samo promatrajte što se događa. Promatrajte svaki mali potez, otkrijte sve Vaše kvalitete te kako se odnosite prema drugim ljudima. Saznati ćete jeste li živjeli siromašnim životom, jeste li bili muškarac ili žena. Kada ste prikupili sve informacije koje ste tamo vidjeli, krenite nazad prema ljestvama. Duboko udahnite, govorite sebi da se nalazite u sadašnjosti i polako otvorite oči.

Dajte si vremena za obradu događaja. Ako Vam sve to teško pada, slobodno se obratite našim savjetnicima za pomoć. Pomoću svojih sposobnosti, bez meditacije, reći će koji je Vaš karmički zadatak, kao i važne informacije koje pripadaju prijašnjem životu. Pomoću tih karmičkih događaja biti ćete u mogućnosti riješiti probleme u sadašnjem životu!

OVDJE možete pročitati II. dio 12 zakona karme!

 

Želite znati što ste bili u prošlom životu i jeste li donijeli sa sobom karmički teret? Savjetnica Zija, kod 523 na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min će Vam odgovoriti na Vaše pitanje i posavjetovati Vas na koji način možete odraditi karmički teret!

 

Naše savjetnike možete nazvati I iz inozemstva na brojeve telefona:

Inozemstvo, savjet, savjetnik, astro centar, Najbolji savjetnici

 

 

lajk, astrosavjetnik, inozemstvo, Novatv, Asto centar, savjet, advisor, facebook, facebook stranica